Snabbis

Hahanna: Haha jaa jag ser framför mig när jag står och gör nåt, hör nån som kommer in och ska bara vända mig om och hälsa så snällt och så är det NI! Haha det hade ju varit kul!
Jaa, typiskt. Vi kanske ska flytta? Åh Gekås. Sa här om dagen till Oscar "Det kan vi ju göra nästa gång vi är på Gekås" haha, minns inte vad, men vi ska tydligen dit snart igen!
Mja, kontrollfreak men vill veta när, var, hur saker sker, som idag då. Vilken buss vilken tid, var möts vi, när ska vi dit, hur gör vi då, bla bla bla. Haha, jobbigt.


Tänkte bara slänga in ett snabbis inlägg innan frukost. Dom andra dagarna har jag inte orkat/hunnit när jag haft så mycket tid på mig, men idag är det lite mindre tid, så då kör vi!
Får se hur det blir i eftermiddag. Antingen kommer Oscar hem tidigare och möter mig här när jag kommer från bussen eller så kommer jag hem först och åker bort och möter honom efter skolan. Men åka ska vi, tjiho tjiho!
Han skulle försöka hitta sin lärare och säga att han inte kan gå på filmen eftersom dom skulle pricka av närvaro, suck.
Nu ska jag äta frukost, om jag hittar nåt. Sen åker jag och jobbar, helt otroligt att jag är med och öppnar. Pippi är där, wohoo! Sen bär det av till staden, så om jag inte kommer hem emellan hörs vi efter det! Och förhoppningsvis har jag en kamera med mig, wiiiiiiiiie!!!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag håller tummarna BLÅA att du har en kamera med dig hem, wiih! :D Hur går det till då ni öppnar affären förresten? Ställer fram skyltar / sätter in flaggor och sånt?? Har ni också massa möbler utanför som dem har här i Halmstad? Kanske inte nu när det regnar iofs :P

2008-09-10 @ 09:45:43
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0