Lunga puckar

Jopp, brukar vara så. Eller i alla fall när man skrivit texen själv. Men så har det "alltid" varit när man kopierar så, bara det att då brukar kanske den snea texten var efter vanlig text, och då gör det inget. Men men, spela roll, menade ju inget illa mot dig Hanna. Bara lite bus, tihi.


Inte helt fel med en dusch alltså. Känns så skönt när man sitter här, slänger ett öga på klockan, ser att man ska inte gå förrän om mer än två och en halv timme, man hinner torka, äta och bara vara.
Även om jag gillar att jobba öppning också (alla tider har sin charm) så är det så skönt när man har gott om tid på sig på morgonen. Vilket jag verkligen har när jag går upp när Oscar strax ska gå, runt 8-tiden.

La in bilder i ordning i bilddagboken och det var inte nåt jätteskoj så jag hoppar att lägga in det här. Är väl kul om det varit från idag men det är ju från förra veckan.
Det enda jag kände för att lägga upp var en bild på gostrollen.


Mamma och Puck ligger och gosar. Såg så himla gott ut så jag var tvungen att ta en bild. Man ser även nåt ljust bakom Puck, där ligger Belinda upptäckte jag sen.
Så söta våra små troll.




Haha, kom på nu hur jag matchade rubriken och inlägget. Lugna puckar, och en bild på Puck som sover. Haha, jaja det var kul.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Pucken :D



Neh jag tog det inte 'så' utan jag ville bara hjälpa ^^

2008-09-02 @ 13:18:56
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0