Lite off

Känns som att alla är lite off med bloggande, inte bara jag.
För egen del känns det som att jag bara jobbar nu, finns inte så mycket kul att skriva om det, eller orka skriva om det kul. Var ledig igår. Vad gjorde jag? Städade lite och såg serier. Spännande, verkligen.
Sen är väl alla andra antingen förkylda/sjuka eller lite lätt höst deprimerade? Eller ja, inte alla men dom flesta. Riktigt dåligt med uppdateringar måste jag säga.
Så jag är väl inte ensam, tur det.

Kom att tänka på en grej för nån vecka sen förut när jag stod i duschen. Jag visslade och när jag slutade tyckte jag det lät som nån annan visslade. Först tänkte jag på denna händelsen:
Jag står ute på baksidan och plockar ihop en vagn med plock. Sjunger med i låten som spelas inne på lagret och allt känns allmänt bra. Sen går jag in, och det är knäpptyst. Det har inte varit nån musik på. Varifrån kom musiken? In my head... In my head... In my hea-ea-ead...

Sen började jag skämma upp mig själv att jag inte var ensam hemma (vilket jag borde varit eftersom Oscar är i skolan). Så jag visslade på, och slutade sen för att se om nån fortsatte, och visst katten kom fortsättningen.
Så jag bara undrar, är jag galen?

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie

Jag är verkligen i en off-period, hehe.

2008-09-26 @ 14:25:04
URL: http://pontiacpower.blogg.se/
Postat av: Ann-Sophie

Och ja.. jag tror du är galen. Hahahaha! ;D

2008-09-26 @ 14:28:16
URL: http://pontiacpower.blogg.se/
Postat av: Jasas

Förstår mig inte på höstdepression - denna årstiden är ju fullständigt underbar!!

2008-09-26 @ 18:12:47
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0