Kvällen

Hanna: Vet inte exakt vad som är fel, läkare säger att det är övervikt och naprapaten sa att musklerna har förslappats. Men jag funderar på att hälsa på den nya vårdcentralen för att se vad dom säger.
Eller hur, det är snart 2009, känns så skumt.
Haha nej, faktiskt inga raggsockor. Men duntofflor funkar också!
Hmm, njaa, jag var nog inte så duktig... Men nån annan dag är jag det, förhopnningsvis imorgon!
Nu du, ska du får höra om den spännande sorteringshyllan! Haha ne då, det är den som typ papperskorgen sitter på, under diskbänken. Som man (eller vi i alla fall) kan dra ut och ha komposthink på och så.
Ne dom verkar kassa också. Men eftersom det varit så mycket strul så vill jag inte vara snäll. Skit fullstädigt i om dom tycker jag är en jobbig hyresgäst men dom är fan jobbiga fastighetsskötare och jobbig hyresvärd!


Nej, jag har inte varit duktig alls idag. Har mest slöat här. Har haft så ont i min lilla rygg så jag orkar inte göra nåt. Och Oscar har varit lite halv kass och sovit mestadels hela dagen han varit hemma. Så vi får försöka vara duktiga imorgon.
Vi kom i alla fall ner till Lidl och köpte lite ris och chicken nuggets så det blev det till middag med currysås, namnam.

Ne fy, så trött jag är och ont i huvudet och ryggen lite halv paj. Bäst att lägga sig och hoppas imorgon blir en bättre dag!
God natt!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Usch det är verkligen synd om dig och mig :( Och Miiiio!



Ah en sådan sorteringshylla - sånt har inte vi haft. Men min syrra har :D Kul att veta va? Hahah!



Det har bara varit struntgrejer, egentligen, men som t.ex att balkongdörren har gnistlat och sånt, men som man ÄNDÅ stör sig på då man väl befinner sig där. Så sånt ångrar jag som fan att jag inte sa till om!

2008-09-20 @ 05:17:08
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0