Igår kväll

Det gick inge bra att sova igår. La mig ju vid... 00-tiden, men somnade inte gott förän vid 1 då Oscar la sig också. Låg bara och vred mig när jag väl lyckades somna men sen efter jag märkte att han la sig somnade jag så gott så, tills han telefon tjöt för han hade ställt den på alarm.
Jag är ändå den som antagligen ska iväg idag, och jag ställde min klocka på 9.30. Han ska bara vara hemma och spela och så idag, han ställde klockan på 8. "Man vill ju inte sova bort hela dagen". Eeh, jo! Om man går upp 7-8 varje morgon så vill man sova lite längre på helgen, faktiskt. Nåväl, strax efter 8 gick vi upp.
Jag gjorde mig två mackor, vrålhungrig, och satte mig här. Nu tänkte jag lägga upp bilder om mig kväll/natt igår. Så spännande, men jag fotar det mest meningslösa, bara för att jag kan. (Och ska vi nu till Liseberg idag är jag skitglad att jag har kameran!!)


La mig och tittade på Hapy Feet för att ha nåt att somna till. Tittade suktande ut där genom dörren, där han satt med sin dator. Suuuuukt... Diggar alltid början på Happy Feet!


Början, bra! Hade tråkigt lite så jag fotade mig själv, en av dom suddigare (och bästa) bilderna. Sen upptäckte jag (gjorde det här om morgonen egentligen) att zoomar man tillräckligt kan man se vad han gör på datorn, haha! (Man ser ju till och med i hörnet till höger att det är en pistol, för han spelade pang-pang.)


Hade som sagt tråkigt, då kan man fota både rullgardinen och täcket (eller rättare sagt påslakanet då). Sen ropade jag "Vänd dig om lite!" och då gjorde han det!


Massa viiiner (konstigt, med tanke på val av film), Happy och hans päron. Sen han som skumpar som liten, sötare än sötast! Önskar hela filmen hade handlat om honom som liten, haha!


Dom är ju så söta dom små, en sån skulle man ha, hihi! Läraren står och babblar, och den siste är en rappare, haha! Störtskön!


Happys tur, haha lille bubben. Och alla bara blir arja på honom, usch! Blir så ledsen i magen när jag ser det!


Seeen, var det dags att nana!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Haha :D



Åh Liskoberg [så sa min kusin då han var liten] :D



Jag vill se mer av er lägenhet! Nu HAR du inga ursäkter - så siså - ut och fota i er lya nu. Tack ;)

2008-09-13 @ 09:38:32
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Jasas

SÅ söta foton :D Sketläcker rullgardin btw :)

2008-09-13 @ 09:45:07
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0