Glädjerus och hyllning av Pippi

Sicket glädjerus som just flöt genom mig. Från ingenstans landar ett SMS i min telefon:

"Du är grym Jenni :)"

Från Pippi! Så nu sitter jag här, alldeles glad och vet inte riktigt vad jag ska svara. Det blev:

"Tack... :) Vad har jag nu gjort..?"

Haha, men jag blev ju så chockad!


Har varit slött med bloggande från min sida, I know. Men när jag kom hem 21.20 igår kände jag att det var lika bra att äta, se Vem kan slå Filip & Fredrik? och sen sova, ingen idé att försöka sätta sig här och hinna allt man vill.
Ja, min lediga dag gick ju sådär. Åkte till jobbet och var där vid 11.45 och slöade mest kändes det som (även om vi så klart jobbade, men inte som jag trott när jag pratade med Pippi).
Eftersom hon pratade om Jysklunch hade jag ingen mat med mig, åt frukost vid 9, och när jag hörde att Filip skulle ha med sig mat efter jobbet trodde jag aldrig jag skulle klara dagen. Hade ju dessutom tänkt åka hem med mamma efter 17 så då kändes dagen lååång.
Chefen hade inte gillat nåt, så det var bara att möblera om hela butiken. Gick sådär och vi hann en hel del igår ändå.
Filip kom med McDonald's strax efter 17 och precis när vi var klara kom mamma. Jag åkte inte med, maten gav en sån kick så jag körde på med dom andra. Runt 20.30 lämnade vi byggnade, yeehaw!
Missade då min buss med ett par minuter, och nästa gick om 20 sådana, så Pippi sa bara "Jag väntar med henne!" (till Carina då som undrade hur bussarna gick så jag skulle slippa sitta och vänta så länge där uppe).
Så vi satt i en kvart eller nåt och tjötade, hur kul som helst. Hon är ju för go!

Pippi gjorde min kväll igår och gjorde min morgon idag.
Ska åka och jobba sen, börjar 14 och då ska jag lösa av Pippi. Också så himla gulligt. Hon skulle egentligen varit ledig igår, och jobbat heldag idag. Men så kunde hon inte de sista timmarna idag och istället för att jag skulle få hoppa in två-tre timmar ikväll så gick hon halvdag igår (även om hon har på jobbet i tolv timmar?) och halvdag idag, så jag fick det samma. Men hon fick ändå sina timmar. Och jag fick lite extra. Så snäll är hon!
Hoppas verkligen att hon blir kvar, kommer bli så konstigt tomt utan henne. Inte för att jag önskar att nån ska vara sjuk, men att hitta ett nytt jobb är väl inget elakt att önska? Så det hoppas jag. Är faktiskt inte så noga med mig egentligen, jag vill bara att Pippi ska vara där när jag väl jobbar, haha.

Kommentarer
Postat av: Erika

Verkar trivas väldigt mkt med din arbetskamrat :) Gud vad härligt när det är så :) Det blir roligare att gå till jobbet då ju. Skönt med extra timmar oxå. Alltid välkommet :)

2008-09-24 @ 12:18:41
URL: http://precioso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0