Wiiiiho!

Hur härligt som heeelst! Var ute i 40 minuter i rätt häftig fart. Eller för mig häftig fart, tränad som man är hoho. Ne, men lite flås blev det allt och jag gick på så hela tiden. Ökade lite om låtarna gjorde det, och gick ner sen. Men ingen söndags tur här inte, nej nej.
Och så kom cykeln upp, hääär:



Funkar sisådär så det blir nog att köpa en ny om jag kommer igång bra. Dels fungerar inte den räknar grejen så man ser hur långt man cyklat och annat kul att hålla koll på.
Sen fungerade det inte riktigt med den här "ratten" som bestämmer hur trögt det ska gå. När det funkade fick jag stå och ta i med hela kroppen för att ta mig runt, nu snurrade det på i hög fart.Och så mycket starkare har jag inte blivit i benen, haha!

Har även reggat mig på GI Viktkoll så det ska jag köra med nu, i tre månader.
Pang på bara, annars hinner jag fundera och ångra mig och allt. Men nu banne mig ska fläsket dallra!

Och nu väntar jag på att mamma ska ringa och säga att hon är på väg. 40 minuter promenix och en timme jagandes små barn i vatten, ja jag känner att detta är en bra start!
Skönt med det på GI-sidan är också att man har sin sida med kurvor och grejer, och man kan lägga in mått och sånt. Så slipper man komma ihåg och hålla koll själv.
Ne, nu är jag taggad till tusen, känns skit bra!!


Funkade inte att publicera detta innan jag åkte, så här kommer det nu!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Lycka till, vet att you can do it!

2008-10-12 @ 21:59:55
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0