Ville bara...

Hanna: Tack och tack! Kommer sakna dig och din blogg också, men jag sparar mina favoriter tills jag kommer hem, ser inte ut att hinna läsa dom nu.

Ann-Sophie: Taack! Haha ja jag ska ringa och klaga! Annars får du ta med Hanna och handla hos oss, vi har alltid snyggt (skryt, ja :p) och ordning hos oss! Säger även kunderna, höhö.




Ville bara svara på flickornas kommentarer, så nu har jag gjort det!
Har även testat mobilbloggning, det funkar. Kommer komma väl till hands när Oscar och hans pappa ska prata politik eller nåt sånt. Eller när jag sitter på bussen och har tråååkigt! Så det blir nog långa inlägg under veckan, om inte korta bara för att. Det ska bli spännande.

Ja, nu är vi duschade (så gott som) och ska gå om nån halvtimma för att hinna ner på Ica och handla färdkost. Grejar lite och så.
Det bidde ju jobb igår, bara sådär. Carina ringde och frågade om jag inte visste att jag skulle jobba. Nej, ingen hade sagt nåt. Och tydligen skulle jag jobba hela veckan - lätt när man inte är hemma?
Så jag fick stressa iväg. På 25 minuter han jag klä mig, slänga i mig en hamburgare och göra mig i ordning för att skynda till bussen. I ösregn varvat med hagelstorm tillsammans med solsken, yes.
Så jag hann inte göra mycket alls igår. Mer än se klart 4400 - det var viktigt!

Nästan packat klart, telefonerna är laddade, kameran laddas, djuren är påfyllda och städade och vi är på gott humör.
Och så tänkte jag på nåt spännande jag läste igår i min Jysk tidning. Men kom inte ihåg vad. Får fundera och återkomma, typ i helgen. Som jag jobbar.
Bara för att jag skulle jobba hela veckan (det är ju lov så alla mammor ska vara med sina barn) och Rebecca helgen vi skulle åkte på julfest. Well, jag avbokade det och eftersom jag inte kan jobba i veckan fick jag byta så jag jobbar helg. Mindre kul men vad gör man?

Nej, kanske ta och göra sig klar och så? Bussen går om exakt en timme såg jag precis. Och då ska vi ner på Ica och så som sagt. Men det blir bra, gott om tid.
Usch, jag får lite ångest eller nåt, haha! Typ vill inte lämna bloggen. Och när jag inte har läst nåt från Hanna trots MASSA inlägg igår... Men å andra sidan har jag verkligen nåt att se fram emot när jag kommer hem?
Ha, lika bra att göra det snabbt och smärtsamt än dra ut på det.

AJ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0