Slut och borta

Buhu, stackars mig... Lipstick Jungle gick igår och ska gå och tanka från 6 idag, men det gååår inte. Så synd om mig... Nog för att jag tittar på Rivstart nu, men jag vill seee. Fast helst av allt vill jag se One Tree Hill och Desperate Housewives! Så spännande, sjukt! Måndag och tisdag är det som gäller för dom godingarna.

Så sugen jag blev på att åka och kolla Johan Glans ikväll när dom sa att han skulle uppträda. Men var det fullbokat? Ja.
MEN! Så kollade jag och 3:e och 4:e december och då är Magnus Betnér där, bättre än så blir det nog inte. Så var det två olika killar med, ingen aning om vem av dom var.
Ska kolla med Oscar om han är intresserad (öh, ja) så kanske man skulle kolla upp det. Hur länge det håller på och så, det börjar ju ändå 21. Fast man kunde komma dit och äta vid 19 om man ville. Men det är ju Magnus han vill se.

Jaajaa... Är väl bara att sätta i linser, bosta tänder och koka mer kaffe (kaffe, kaffe, kaffeeee) och köra igång. Efter Rivstart då. Jag och Miss Li, yeah yeah yeah! Haha!


Typiskt, Rivstart håller på till 12 men 11.45 kommer Hem till gården. Så ja, jag blir sittandes här till 12.45. Men så är det när man är ledig, man kan göra precis som eller hur man vill. Gött mos!
Men jag tror inte smutsen springer ifrån mig, (har den aldrig gjort förr, haha) så vad gör det om man är segstartad? Så så sett var det ju tur att jag inte la mig igen, då hade jag ju inte varit i startgroparna alls.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänka sig - jag hade ingen aning om att du använder dig av linser? :D

2008-10-02 @ 14:25:08
Postat av: Jasasen

Woops! Det var jag innan :P

2008-10-02 @ 14:25:21
Postat av: Alina

Godagens! Kikar in:)

2008-10-02 @ 14:29:51
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Ann-Sophie

Hem till gården får man inte missa, hihihi. :P

2008-10-02 @ 19:26:41
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0