Tuppis hit och tuppis dit

Hanna: Tyckte det var gulligt ändå, har inte riktigt koll när jag egentligen har det i Finland, dom flyttar den titt som tätt.
Sjääälvklart, bara att komma hit så får du så mycket du vill ha!
Och bloggen, hade jag redan märkt hehe.


Ojdå, somnade vi?
Jag la mig i sängen, hade sån jobbig huvudvärk så tårarna var på väg. Efter kom Oscar så man fick kramas lite, hjälpte något på huvudvärken.
Han tyckte att han skulle se färdigt sitt avsnitt av South Park, och när det var klart hade jag fått vilat tillräckligt (17 minuter hade han nog kvar). Tillslut övertalade han mig och jag blundade.
Sen vaknar jag till av att han pausar för han ska också blunda, haha. "Men om jag tittar så blir jag inte trött" hette det innan. Men han satte ändå klockan på alarm så vi inte skulle sova hela kvällen. Nej nej, vid 18.45 kom jag upp. Minns inte vad klockan var när vi la oss.
Så kan det gå. Så det blev inte mycket mer av denna dagen.
Nu tittar jag på Hemma hos mig halv åtta eller vad den hette på 4:an. Tio minuter kvar. Sen ska jag se Design: Simon & Thomas i en timme. Sen är det... Det där med Bert och skolmaten (lite Jamie Oliver copycat?) i en timme till, sen är det dags att nana. Kvällen är planerad och spikad, yes!
Så underbart när man sover bort hela dagen, och sen kvällen. Som en liten bebis, haha.
Då blir man så härligt trött så man letar efter godis i vattenglaset.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Haha, du är en liten bebbe - sover nästan mer än Mio ;P



Min gammelmormor skulle haft namnsdag idag om han hade levt (men då hade hon varit typ 120 år?) fast hon hade ett e på slutet :)

2008-10-06 @ 23:41:54
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Matte

Yo! När ses vi? :D

2008-10-07 @ 00:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0