Tidigt

Okej, jag erkänner. Det är tidigt. Men jag är vaken.
Jag var så orolig igår att jag inte skulle vakna eller nåt sånt. Ställde min klocka på 5.30 och Oscars på 5.40 - bara för att vara säker på att nån av oss vaknade så jag kom upp.

Sen kunde jag självklart inte somna igår. Det är det som är fördelen med att lägga sig så tidigt (22-tiden) för när jag till slut gick upp, kände ingen mening med att ligga och vrida och ha mig när jag bara fick ont i halsen och näsan. Så frågar Oscar om jag vill veta vad klockan är? Nej, ja, kanske? Den var "bara" 23.20 så det var ju inte så farligt. Hade man där emot gått och lagt sig vid den tiden, hade klockan varit närmare 1 när jag gick upp, inte lika kul.

Men i alla fall, jag gick upp en liten stund och glodde tv tills ögonen blev trötta och la mig och gjorde ett nytt försök.
Jag somnade nog faktiskt idag, eller i alla fall nära inpå. Det är imponerande.

Sen har jag så klart vaknat titt som tätt, tänk om jag försov mig? Men ingen fara, när klockan ringde satte jag den på znoos (inte ofta man använder 'z' när man skriver, fick testa mig fram några gånger här i mörkret, det andra flyter ju på bra) i sju minuter. Blundade till, blev väldigt trött men gick upp innan klockan ringde igen.
Jisses, jag är så duktig.

Slängde på datorn i farten till toan. Fixade mig där, gjorde mina mackor och här sitter jag.
Bara en tröja som ska på och håret som ska lite mer i ordning, sen är jag klar att gå. Och det ska jag göra si sådär 10-15 över 6. Hujeda mig.

Nu känner jag där emot att jag inte har så mycket att göra sista tiden. Men som vanligt springer det väl på. Är ju bara en kvart kvar. Kanske kolla lite bloggar? Folk är ju ofta kreativa på kvällar, så trots att klockan bara är 6 nu (och jag har skrivit i 10 minuter) så kan det allt finnas uppdateringar, eftersom jag sist satt här runt 22 igår kväll.

Så uppdatering blir det antingen när jag kommer hem eller under dagen. Mötet skulle hålla på till 10, eller strax innan så dom som ska öppna hinner det.
Vad mer att säga?

God morgon!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Ja du är såååå duktig så :) Jag hade ju varit lite kreativ med min blogg iaf...

2008-10-08 @ 10:02:11
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0