Serier

Anso: Först och främst skriver jag "Absi" när jag bara trycker här i mörkret, illa! Varma mackor lät inte fel, stuvningen kan jag vara utan dock, haha! Tack för tipset, ifall vi inte kommer på nåt annat att svulla i sen!


Nu är vi snart inne på tredje eller fjärde rundan 4400. Vi tittar nåt avsnitt, sitter vid datorn en stund, tittar, dator och håller på så. Men nu är det dator för sista gången, sen ser vi ett eller två avsnitt beroende på vad klockan blir och sen nanar vi.
Jag tycker det är gör spännande medans Oscar sitter och gäspar.
Samtidigt som när vi tittar på Prison Break tycker han att det blir bättre och bättre och det är spännande men jag tycker att det är piss. Han kanske borde titta Prison Break och jag 4400?

Haha, jag föreslog faktiskt det förut, att jag skulle titta själv. Då svarar han:
"Men då blir det som med Lost och du tittar och säger att det är skitbra och så orkar jag inte titta ikapp fyra säsonger!"
Han har sett typ första säsongen av Lost, kanske nåt på andra. Jag började titta om det nån gång efter vi hade blivit tillsammans och nu följer jag det från USA.
Jag tycker att det är rätt bra ändå, rätt tjatigt men bra också. Men han orkar inte titta ikapp fyra säsonger, och det förstår jag.
Men vi får väl se. Hoppas 4400 blir bättre när säsongen kommer igång mer så kanske han också gillar det.

Ska kolla läget nu om det blir mer tittande, så vi hinner två avsnitt, eller om jag ska bege mig in i Sims igen. Får inte till nåt som jag vill - kanske därför jag hellre vill titta?
Ska bli kul med badet imorgon också. Spännande med hur många barn vi blir. Nog för att det är kul med alla, men det var riktigt mys med varsitt barn förra gången.

Och Hanna, hoppas ni har dunder trevligt och skoj idag/kväll! Har saknat dina uppdateringar under kvällen och väntar på dom till imorgon!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Det bästa är ju då man börjar följa en serie och har alla avsnitten nerladdat / hemma så att man kan se maraton! :D



Sorry gums - det har inte blivit så mycket uppd. idag :C

2008-10-19 @ 19:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0