Sån är jag

Nu är det som så, att jag prioriterar alltid alla andras bloggar framför min egna. Eller alltid och alltid, men jag burkar göra som så att jag går in på bloggkoll, läser alla bloggar där och sen skriver jag själv. Vet inte varför, men det har liksom blivit då.
Och i och med att jag hade 501 inlägg som väntade mig när jag kom hem idag, har det inte blivit mycket bloggande, haha! Jag har fortfarande över 300 inlägg kvar, och då har jag inte uppdaterat på lite över två timmar, så det finns säkert mer.

En annan sak jag gör, apropå bloggar/bloggkoll. Jag sparar alltid mina favoriter till sist. Så vet till exempel Hanna varför jag fortfarande inte kommenterat eller nåt, för jag ser bara inläggen rinna förbi medans jag tar tag i de som inte är favoriter.
Man sparar det bästa till sist. Men ibland går det i baklås. Som att jag inte hann läsa favoriterna innan vi åkte i tisdags, så jag har favorit inlägg sen typ måndag kväll. Men då vet jag att jag har massa gott att läsa sen.

Ska ta och krypa till kojs strax. Vet inte än om jag börjar 10 eller 12-13 imorgon. Förmodligen 10, vilket betyder att jag måste gå hemifrån typ 8.45 och vakna... ja kanske klockan 7?
Mår bättre nu, framför allt eftersom allergin har lagt sig en hel del. Men eftersom jag mått så himla dåligt hela veckan och knappt kunnat sova och flängt runt, kollade jag om jag inte kunde vara ledig imorgon.
Nej då. Kanske kan jag få börja senare, men det är ju lika bra att räkna med att jag börjar 10 för annars får jag ett SMS i natt som säger att jag börjar 10 men jag har ställt in mig på senare.

Och sen måste jag bara säga TACK för alla kommentarer! Så roligt att komma hem med så många nya! Ska svara på dom (förhoppningsvis imorgon) när jag orkar klicka mig fram och tillbaka och kolla allt.
Tja, det var nog det jag hade på hjärtat för stunden. Ska dra en runda till med bloggar (det är också en grej jag gör i bloggkoll, jag öppnar så många bloggar som får plats i flikar i Firefox (utan att klicka bak eller nåt, så länge jag ser fliken med bloggkoll) och det är en "runda", sen gör jag så tills det är slut), medicinera mig och nana.

Hem ljuva hem, har sällan betytt så mycket innan!

Kommentarer
Postat av: Jenni

För övrigt kändes det bra med ett riktigt inlägg! Stycken och tangentbord, så mycket bättre! Välkommen tillbaka!

2008-10-31 @ 22:52:28
URL: http://jeinyn.blogg.se/
Postat av: Jasas

Ja det var skönt att läsa ett 'riktigt' inlägg :)



Då vet jag varför jag inte sett röken av dig inne hos mig, tih!

2008-11-01 @ 09:59:02
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0