Mobilblogga?

MrLindeberg: Privatliv är överskattat, det är inget man behöver egentligen. Bara media som målat upp en bild så vi tror det. Sov gott <3




Jag fick just en underbar idé (trots att jag tänkt det innan), jag får kolla på det här med mobilbloggning. Jag är så orolig att jag kommer få världens abstinens under veckan. Typ skakningar och svettningar och bara skrika.
Eller så kanske jag får ta en såndär paus som alla andra bloggare pratar om. Ska vara nyttigt har jag hört.

Ne, nu får dagen snart ta och börja. Somnade inte förän 3 idag så lite trött är man allt. Har varit vaken en timme (vart tog tiden vägen?) och får väl snart komma igång
Ska plockas och lite sånt idag, så det är rent när man kommer hem. Fixa hos bus djuren så dom har det fräscht och... Ja jag vet inte, finns säkert nåt mer att göra.

Ska försöka bli klara med 4400 innan vi åker. Är väl fyra avsnitt kvar så det fixar vi.
Speciellt eftersom jag medvetet inte går in på sidan där jag kan tanka nya One Tree Hill. Fast idag är det ju Desperate Housewives, haha.
Men i alla fall, jag sparar. Så har jag att titta på när jag kommer hem sen, kan ju vara bra eller nåt. Ska nog där emot ta med mig Ugly Betty på Oscars telefon för att ha på bussen. Snark.

Kommentarer
Postat av: MrLindeberg

Men jag tror de finns ;)

2008-10-27 @ 12:53:29
Postat av: Jasas

Saknar, saknar, saknar, saknar, saknar! Saknar.

2008-10-27 @ 17:25:32
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: anonym

Miyeh!

2008-10-27 @ 17:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0