Kvällets dags

Maten blev muuuums! Knö mätta är vi nu, haha. Jag köpte godis förut, och choklad som vi var så sugna på. No no, inget kommer ner nu på ett tag haha!
Fast innan vi lägger oss ska vi testa dom här "mirakel pillrena". Har varit och köpt citroner och så. Så citron ska ju bli sött. Sen ska vi testa choklad, för det ska tydligen dra fram smaker och sånt också, vi får väl se.
Är lite skeptisk tills vi testat, men det är ju en kul grej.

Jag var bara lite rädd innan, om vi hade testat och sen skulle ätit mat, ujuj... Det håller tydligen i sig i sex timmar! Så jag sa att vi testar innan vi lägger oss. Inte kul om allt skulle smaka konstigt. Fast om det inte var nån stark eller sur smak, eller liknande, så skulle det inte smaka annorlunda.

Ska ta och kika på Snacka om nyheter nu. Kommer ihåg det från när jag var "liten", mamma och dom brukade kolla på det. Och nu är det ju nytt och på ny kanal.
Christopher vad-han-nu-heter-men-som-är-komiker och Lars kommer-inte-ihåg-vad-han-heter-politikern-som-pratar-roligt/hest i ena laget och Annika Lantz och Hans Rosenström i det andra.
Vette katten vem programledaren är, haha.

Och hoppas att huvudvärken ger med sig, igen. Håll tummarna?

Kommentarer
Postat av: Jasas

Jag håller mina alla två tummar för att skallebanken ger sig av fortare än fäään!

2008-10-11 @ 21:15:49
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0