Jag orkar inte - inte

Anso: Ahh, är hon verkligen!

Hanna: Hon är nyss fyllda 40! Haha ne jag har upptäckt detta problem med att dom ringer in en hela tiden, men vad katten. Jag får skylla mig själv som inte kan säga nej. Eller som hon skrev, "alltid kul med pengar". Men det var ju lite av ett måste, för att kunna få tag på mig, att ha mitt nummer.
Det var massa citron! Citron saft och skal i själva köttbullarna, och sen citron saft och skal blandat med turkisk yoghurt. Men det blev lite tomt utan typ potatis till. Men ingen zucchini!

Anna: http://giviktkoll.se/ är sidan!


Uj, jag orkar nog inte skriva här nu.
Hah, vi får väl se, men lika bra att ha det sagt om det kommer ett långt inlägg.
Åt då kötbullar idag, med lite grönsaker och GI-bröd (hittade dock inte det du tipsade om, Anso). Men det blir så tomt när man inte har nåt till. Inte tycka om.
Så mitt i min hunger/smärt/trött attack skällde jag nästan ut Oscar för att vi körde GI och inte VV, haha! Då får man i alla fall äta GOD mat! Typ grekisk pytt, jag hade kunnat leva på den och så är det godkänd av GI!
Men han höll med om att det var okej att testa dessa tre månader (treee mååånader?! Så lång tid!) och funkar det inte så får man kanske prova nåt nytt.
Vi får se.

Skriver jag det ofta? "Vi får se" alltså. Jag tycker jag skriver det hela tiden.
Vi får se. Kanske, kanske inte?

Nu ska vi se Samatha Who? och äta glass innan vi nanar. För jag är huuungrig!
Oscar får för sig att jag har större magsäck än honom, för han blev knö mätt efter fyra köttbullar (och typ fyra mackor!) och jag ville ha mer efter typ... sex-sju? Och åt två mackor till maten och en innan vi började.
Töh, jag är hungrig av mig bara.

Ja, eller så är min mage van vid att inte äta på typ hela dagen och sen vräka i sig massa på kvällen.
Vi har ju precis varit i en sån period där vi äter nåt vid kanske 11 (frukost = nån macka) och sen äter vi middag vid 20. Inte bra, plus att då vräker man i sig massa för man är så hungrig och bla, bla, bla.

Det blev en del. Så kan det gå.
Men nu är glassen framme och tv:n nästan startad. Så nu ska jag stänga av, kolla Hannas blogg först så jag kanske får veta vad hon gjorde ikväll. Spännich!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Klart att man ska käka, utav bara helvete :P Jag tycker själv att det låter trist med inte potatis osv till, där faller det direkt för mig. Men klart att DU och din Oscar klarar 3 månader! Vad är 3 månader av ett helt liv...? <3

2008-10-15 @ 09:52:58
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Anna

Sen i måndags ;)

2008-10-15 @ 11:08:29
URL: http://anna1441.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0