Inget kul att lyssna på

Hanna: Kan förstå det, var läskigt att försöka sova i det också, men hade man vaknat av det... Hu... I stan hade dom tydligen trott att det antingen var fest eller nån som sköt, haha.

Anso: Ne det är verkligen inte kul! Dumma han ja, haha! Har man inte rätt att gå hem tidigare för att flickvännen ska slippa vara själv när det åskar?


Låg och tittade på Morrongänget (jag tänker envisas med att säga Morrongänget för det är dom för mig, Rivstart låter så larvigt) och tänkte jag skulle skickat in och frågat hur det går med tittare och lyssnare nu när dom bytt över till Bandit Rock, så dom spelar nästan bara rock (även om dom spelar Takida, Linkin Park och nån slapp låt med Kid Rock så det är ju inte typ hård rock hela tiden). Förut var det ju vanlig radiopop.
Jag tittade på MorronZoo eller Vakna! med the Voice och Oscar undrade varför jag inte tittade på Morrongänget: "Det var musik så jag zappade". Inte alls lika kul nu när dom spelar konstiga rock låtar.
Och så tänkte jag nu när jag satt här att jippiiii, dom sänder ju vidare i radion så jag skulle sätta mig här och lyssna sista timmen. Men dom spelar ju baaara musik typ, på en kvart-tjuga har jag hört dom prata en gång! Och det var inte länge det, typ bara för att presentera nästa låt.
Tråkigt att det är så. Undra om det var så förut också. Men då var det väl bättre musik om inte annat.

Så nu har jag fått mitt morgon gnäll, haha. Och morgon kaffe, det var gott. Ska ta mig en kopp till till frukosten tänkte jag. Klockan bara springer iväg, gött det. Dra igång och städa sen och så kommer Oscar hem och hjälper till. Är ju kortis dag för honom idag, gott det.

Kunde ju säga nåt positivt också. Johan Glans var faktiskt och gästade gänget i morse, det var kul. Han är en skön snubbe. Tycker om komiker som kan vara lite roliga även under intervjuer.
För ett tag sen var ju Jojje Jönsen (eller vad heter han som gör... Vad heter han nu då? Han som läspar? Dag-Otto!!) och han som är med i den farsen vi var och såg på. Han som är med i alla dom. Doktor Kosmos och allt vad han gjorde när jag var liten. I ALLA FALL, dom var inte speciellt roliga gäster. Dom satt liksom mest morgontrötta och pratade. Sen kom ju Dag-Otto och hälsade på, var inte mycket roligare det.
Men Johan där emot, han var ju liksom kvick i svaren och man satt liksom och skrattade åt honom. Visst, det kanske mer är hans grej men man tycker ju att dom andra har ju hållt på med det så länge så dom borde väl ha lite att komma med också? Jaja, Jo(här lyckas smarto, med tangenterna på nåt sätt, markera hela texten utan att hinna reagera och sen skriva, så ALLT försvinner! Tur att man kan några kortkommandon så allt kom tillbaka med lilla Ctrl+Z)han var kul och en bra gäst, hoppas han kommer tillbaka!

Nu blir det kaffe, citronmix/juice och macka. Och bort med Bandit Rock, blö.

Kommentarer
Postat av: Erika

en härlig morgon! :) Kaffe är ju susen på möran ;) hehe. Händer mer idag då? förutom att städa =)

2008-10-03 @ 11:29:25
URL: http://precioso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0