God natt, mamma

Nu har vi ringit till mamma och sagt god natt. Trots att han inte sa det förrän jag påminde honom. Han pratade och pratade, sen sa han hej då så jag pratade med henne en stund. Sen frågade jag om han inte skulle säga god natt "Ja just det! Det var ju det jag skulle säga!" så då gjorde han det.

Och så har vi spelat massa, massa Wii. Så massa så att en av oss var tvungen att duscha. För att denna någon hoppade, studsade och hade sig när den spelade (tennis framför allt) och var genomsvett. Inte alls trevligt att sova så, så det fick bli dusch. Och ren pyjamas. Kanske lite mer spel innan vi säger god natt.

Och så hör jag Korvas fråga Oscar "Bor du här!?" och jag skrattar. Vad gulligt liksom. Sen hör jag mer och inser att han står och tittar på när Oscar spelar, så det var i spelet han undrade om hans gubbe bodde.
Kanske inte lika gulligt, men det är så roligt att höra alla hans frågor. "Varför äter du det djuret", "Bor du där?", "Varför gör du så?", "Vad gör dom?" eller nåt vad som helst.

Nu står Mario Kart på kartan (ha ha ha). Det är ju lite lugnare än tennis.
Sen är det väl snart dags för liten att sova, om nån halvtimme-timme sådär kanske. Och jag blev sådär jätte sugen på att PS:a! Gaah! Får se om jag orkar vara uppe mer sen när jag lagt honom, eller om jag slipper undan spelet nåt kanske.

Annars, får jag helt enkelt vänta till imorgon, inte mer med det.
Ehh, nej. Jag får orka sen om jag inte får paus. Ja. Inget annat finns på kartan, inte den heller.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Du är design-toka nu ^^

2008-10-26 @ 12:14:35
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0