Det låter

Hanna: Eller hur! Och det är helt sant, hade det inte varit för matlådorna hade jag inte planerat in thaimat mitt i GI! Men det har blivit så mycket portioner över så jag måste börja frysa in, och behöver matlådor då.


Alltså jag undrar, vem badar mitt i natten?
Eller jag vet att mina grannar gör det, kanske är samma grannar som roat sig med att springa med tegelstenar under fötterna, upp och ner för trapporna hela kvällen?
Har i alla fall hört massa gap hela kvällen, och spring i trappan. Och nu, i snart tio minuter, är det nån som spolar vatten. Oscar hade hört dom vid denna tiden igår också. Vad gör man?
Vet inte om dom fyller upp bad eller har en maskin igång, men varför alltid göra det mitt i natten?
Okej, det stör inte mycket men när det ligger och brusar sådär i bakgrunden så blir det ju liksom att man stör sig. Räcker det inte med att lyssna på det om dagarna?

Men skit samma, nu ska jag gå och lägga mig och jag får la ha kudden på huvudet om det skulle låta för mycket.
Oscar får inte igång sitt spel, det har varit igång i ett par timmar nu. "Min vanliga tur" säger han bara. Ja, men som han sa själv så har han ju en sjudundrans tur i kärlek så inte undra på att allt annat går åt helvette, haha!
Så jag ägnade mig åt tv:n och han har spelat sitt kuliga spel, men nu känner jag att det är läggdags för lilla damen.
Lille herren också egentligen, men det kan jag inte göra så mycket åt. Mer än att kanske lägga damen, det brukar hjälpa lite.
Och självklart har Hanna uppdaterat massor (klagar inte Hanna, det är grejt!) så vi får se om ögonen orkar läsa det ikväll eller om jag sparar godbitarna till imor... till lite senare idag. Typ frukost/lunch tid.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Jag brukar annars frysa in i plastpåsar :) Tar mindre plats också.. :D

2008-10-18 @ 10:21:32
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Jasas

Trist då dem håller på med sånt mitt i natten! Vet att vår granne över oss (i lägenheten) älskade att bada badkar lika mycket som jag gjorde, men på knäppa tider :C

2008-10-18 @ 10:22:14
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Ann-Sophie

Usch vilka grannar! Våra hade ju Ramadan härom veckan.. gaaaah!

2008-10-18 @ 16:19:08
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0