Blåa svampar?

Hanna: Du är gift, och lite ledsen blir jag att du ska gifta dig med min personlighet och inte med mig. Men tack?
Men jag förstod, men toner och ansiktsuttryck formulerar sig inte så bra här, men tänk dig att jag låter ledsen i det första och sen säger "Men tack?" glatt/förvånat och sen smilar som in i bomben!


Jag glömde "skämma ut" Oscar igår.
Eller, han tyckte det var lite pinsamt när jag gap flabbade åt honom på Ica igår, så jag antog att han skulle tycka det var lite pinsamt när jag hängde ut honom så här.
I alla fall:

Vi var då på Ica igår. Har börjat hänga väldigt mycket på grönsaksavdelningen med konstiga grönsaker och färska kryddor och sånt. Så mycket jag inte visste fanns som fanns som är gott!
Men mitt i min letning av grejer ser jag hur han står och glor in i en hylla, och eftersom jag tittat på den innan, börjar jag skratta för jag fattar vad han sett och trott.

"Nehe..." säger han sen besviket. Jag lägger bort skrattet och frågar vad det var. "Nee... Inget..." får jag bara till svar.
Så jag tar tag i saken och får fram det: "Du trodde det var blåa svampar?! Hahahahaha!" Typ.
Det låg små svampar, champinjoner kanske, i en burk. Som hade ett lätt blått lock över sig. Så det kunde faktiskt se ut som om det var blåa svampar.
Speciellt om man precis innan sett lila blomkål?

Sen skulle vi gå hem. Det var lite små mörkt och mulet.
Då utbrister den "Nitta vad fort molnen rör sig!" men jag hör inget fel utan tittar upp och vi pratar om det.
Sen när vi kommer hem pratar vi om allt tokigt han gjort och då förklarar han att han sa nitta förut istället för titta, och då brister det igen.
Jag var nog något trött men ändå. "Nitta vad fort molnen rör sig!"

Stavas det moln eller måln? Moln. Stavas det molnen eller målnen? Målnen.

Ja alltså jag skrev först målnen båda gången, men det kändes fel. Ändrade till molnen. Kändes lite mer rätt. Och moln såg mer rätt ut än måln. Men vette katten, kan man inte säga moln och målnen?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Molnen :P



HAH, men jag kan inte gifta mig med Dig för då anses jag icke vara trogen mot min käraste make. Men att gifta mig med din personlighet, det är en HELT annan femma. Ju!

2008-10-16 @ 12:23:24
Postat av: Ann-Sophie

Vad var den blåa svamparna för nåt då? :P

2008-10-18 @ 16:08:50
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0