Bilar 'n' stuff

Det var smarrigt, frukosten ligger i magen. Inte för mycket eftersom jag måste äta innan vi åker, så det är ju dags för mat om sisådär två timmar igen. Tur. för jag är hungrig haha!
Ska ta och kolla lite på kläder och sådär, kände för att klä upp mig litegrann. Piffa till det hela lite bara, så känns det lite roligare. Kanske till och med skulle ta och damma av mascaran, ojoj. På date med en annan man (läs: kille) och allt.

Kom precis att tänka på, tänkt när han blir äldre och inte använder bilbarnstol lägre. Vad vi kommer slåss om framsätet! Om han inte är så van vid att sitta bak att det går automatiskt. Eller så får jag köra, så blir det inget bråk, höhö.
Ayay, kommer ihåg alla bråk när vi åkte med farmor. Vi är kusinerna som alltid vill sitta fram.
Tävla om vem som kommer först till bilen/dörren, slåss där lite för att se vem som blir kvar sist och sen när farmor väl kommer så slåss vi lite till för att se vem som kommer in. Det var tider det.
Nu åker hon med ett barnbarn i taget, som dessutom kör, så det blir inget bråk. Och farmor får ju ändå sitta framme om inte farfar är med, och det är han sällan.
Det var en bra lösning. Vi växte upp så vi fick köra så åker vi bara på saker vi och/eller farmor vill på så farfar stannar hemma. Inget bråk, nice.

Kommentarer
Postat av: Jasas

När jag och mina 3 kusiner var iväg så bråkade vi om vilka som skulle få sitta bak!! Var ju mycket roligare att åka med dem andra än att sitta fram med morbror! :D

2008-10-25 @ 10:25:56
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0