Va sa?

Jag ska sluta säga saker, det blir bara så... inte som jag tänkt då.
I... onsdags när vi satt i bilen efter jobbet "pikade" jag Carina lite om att jag förmodligen inte skulle få jobba nästa vecka. Vi har en långtidspraktikant som jobbar varannan vecka, och när hon går fem timmar varje dag behövs ju inte jag lika mycket och jag tyckte jag hade "räknat ut" så bra att det var så.
Det tyckte väl inte Carina och Pippi sen när jag sa det och bla bla.

Så igår ringde Pippi precis innan vi skulle till pappa. Hon behövde bli av med sin stängning och ville att jag skulle komma in. Men eftersom vi skulle ha farsdag fick hon försöka ta in nån annan så Filip hade kommit in.
Sen ringde Carina här för nån timme sen. "Visst har du inga planer idag? Du sa ju senast i förrgår att du ville ha tider!" Haha jojo, jag sa mer "Jag hoppas att ni ringer nästa vecka då" för jag ville vara ledig denna veckan och jobba även om Jennifer är där.
Men okej, det var ju bara att säga ja och åka och jobba sen.

Där emot så sa hon att man måste inte komma 14 om man inte vill, det är okej med 15-16 om man inte vill ha lite mer timmar och komma 14.
Mjaa, jag känner nog att det blir 15-16 faktiskt. Oscar kommer så sett hem lite tidigare idag, runt 12.30 men ändå. Lite vill jag ju hinna se honom när man aldrig gör det annars.
Men då blev dagens planer snurrade upp och ner och inte alls som jag tänkt. Som vanligt alltså. Men så är det väl, ska väl inte klaga.

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie

Förstår om du blir lite putt! Men som du säger det är bara och jobba.

2008-11-14 @ 15:51:48
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0