Utkast: Usch, huvudet ...

Usch, huvudet är inte med idag. Försöker leka i PS men det vill sig inte. Nu när jag hittat lite roliga "pennor" är jag inne på att skriva eller rita men det vill sig inte alls.
Känns som det är lite för mycket nu, kanske få av sig lite av det.

Pratade ju då med pappa förut. Det roliga i det hela var att han blev jätteglad av min idé och skulle självklart komma. Oavsett hur övriga i huset planerade sin julafton skulle han se till att komma, helt klart. Var riktigt roligt, då bidde jag så glad så glad.





23:e oktober och jag vet att jag skrev ett inlägg strax efter att jag lovade att skriva om allt detta jag tänkte på till detta inlägget, så det ägnar jag mig åt om en liten stund (när jag gått igenom alla).





Ja just det. Jag pratade med pappa om julen. Som för övrigt är rätt bestämd nu, blir troligen här på morgonen. Måste bara få Oscar att ringa Malin också men det bästa blir att vi är här på julaftons morgon.

Men i detta samtalet berättade även pappa att farmor hade blivit påkörd! Han skrämde upp mig som bara den. Hon hade ont i knät (jag ser att hon typ inte kan röra sig, haltar sig fram) och hade fått betala typ 1800 kronor för tänderna (ser att hon inte har några tänder för... jag vet inte, för att jag är rädd) och att det ser ut som att hon har mustach för överläppen är skadad.
Blir så klart jätte rädd och orolig så jag skyndar mig ner.
Då är två av mina kusiner där och fixar med galsögon och sånt som går på garanti (haha, jag är arbetsskadad, försäkring heter det ju självklart när det gäller människor!) och hon är pigg och glad.

Hon vet inte riktigt vad som hänt. Hon var ute sent på kvällen och gick med Rex. Det var mörkt och blåsigt och så hade nån kört på henne med antingen moppe eller cykel, bakifrån.
Hon hade ramlat (och blivit geggig och smutsig, hon frågade mig "Kan du tänka dig hur jag såg ut när jag kom in?!" haha, för det var ju det värsta med det hela!) och kunde knappt ta sig upp.
Hon är ju lite tung (men det får man vara som farmor) och har så dåliga knän och leder och allting. Ingen människa syns till och hon funderade på att skrika som en stucken gris (hade inte förvånat mig alls, alla mins vi väl det senaste om farfar och personalrabatten?) men lyckas till slut ta sig upp.

Men ingen fara skedd. Inget är skadat eller så, men är sånt som går att ersätta (även om det är dyrt). Men hon hade gjort polisanmälan och allt sånt - man ska ju alltid ha papper på sånna här händelser.
Hon har ju haft problem med knäna och opererat dom och så. Kommer det då senare att hon får problem igen har hon ju papper på att hon varit med om detta, och det kanske är en orsak.
Min stackars lilla farmor.

När jag berättade det för mamma sen och jag sa det att jag var så orolig, men när jag kom studsade hon runt och var ovanligt glad.
Men det var (som mamma sa) antagligen för att inte visa hur rädd och otäckt hon tyckt att det var. Men vi kramades och det kändes bra. Min söta farmor, vem är sån idiot så man kör på en gamal tant?!
Oscar tyckte ju att om (och som det antagligen var) var en olycka, så får man inte kalla personen idiot. Jo, för att den inte stannade tyckte jag. Ja, personen var idiot för att den inte stannade kvar men inte för att den körde på henne.
Jo, kör man på min farmor är man idiot och hade jag varit med hade jag sprungit efter och tagit cykeln eller moppen och kört på den också! Blir så arg nu bara jag tänker på det!

Allvarligt talat, man kör på en gammal tant (kan ju inte han vetat, men spela roll egentligen om den är gammal eller ung, man drar väl ändå inte??) och drar bara? Man kollar inte hur det gick, man kolla inte att hon kommer upp. Nej, man bara drar. Fy fan, hade jag fått reda på att min unge gjort nåt sånt...
Ne, lugn och fin Jenni. Farmor mår ändå bra, och det är ju det som är det viktigaste. Men jag blir så arg på att det finns folk som kan med att göra sånt!
Älskade lilla farmor!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Jag hade då aldrig kunnat leva med mig själv om jag kört på någon (överhuvudtaget) och sen bara dragit. Snacka om att vara konflikträdd.

2008-11-02 @ 08:26:50
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0