Det var helgen det

Erika: Ja så är det ju, men förhoppningsvis är det inte så ofta det är så.

Hanna: Jaa, så klart du får tycka vad du vill undrade bara vad som var så hemskt. Men då vet jag!




Ser fram emot dag idag lite på nåt sätt. Känns som det kommer bli bra.
Oscar gick ju som vanligt vid 8.30 och strax efter 9 blev telefonen tyst så jag åt frukost. Lungt och gott i nästan en timme, mja i alla fall en 40 minuter. Så gott.
Så nu har jag inte så mycket att göra förän om två timmar när Oscar slutat. Då ska vi gå ner och handla lite, äta lunch och sådär. Hinna mysa lite innan jag åker. Det är det bästa med att jobba fredagar, att han slutar tidigt och dom två senaste har jag börjat så sent så vi hinner ses.
Sen kommer jag till jobbet, tar kaffe och tjötar med Pippi en stund innan hon slutar och jag börjar. När jag börjar kilar Pippi och Jessica och dagen återstår till mig och Carina. Lär garanterat finnas att göra då, haha.
Och sen får man komma hem, det bästa på hela dagen.

Okej, nu kom jag på ett måste för idag. Packa! Och slå in Algottis paket.
Imorgon tuffar vi buss till Algots ettårs kalas. Ska bli myskul. Men då får man paketera in paketet han ska få och packa det man ska ha med sig. Nåt får man ju ha även om det bara är en natt.
Och fråga mamma om dom har tid att köra eller hämta oss. Oscar frågade om vi skulle åka vid 8 eller 10. Ehh, vad tror du? Det roliga var att åkte vi 8 hade vi varit framme 13 och nu när vi åker 10 är vi framme 14. Men i alla fall. Samma på söndag, då undrar han om vi ska komma hem 20 eller 22. Gissa.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Vissa saker fastnar man bara inte för - utan förklaring :P



Kul med 1-års kalas, wiih!

2008-11-21 @ 13:31:19
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0