Ung mamma

Idag hade Jessica med sig sin son Oscar till jobbet. Han är jätteduktig och har varit med en hel del. Han kommer bli skit bra att ha sen när han blir äldre som extra jobbare, han har säkert vart med ett par år så han kan ju det mesta redan.
I alla fall, han får ju inte stå i kassan själv eftersom han är så ung och Jessica skulle göra nåt annat så jag stod med och hjälpte till och hade koll.
Många kunder som kommenterade att han var där och tyckte att det var roligt och skämtade och sådär.

Det kom en kund till mig och pratade lite om det, kul att han var där och sådär.
Sen frågar hon han är min son. Jag skrattade lite och säger att det är en kollegas son, nästan skäller hennes gubbe "nej!". Haha, vet inte om hon trodde jag var mycket äldre eller Oscar mycket yngre.

Han är 12-13, vilket betyder att jag skulle blivit mamma vid 7-8 års ålder.
Det kallar jag då ung mamma. 13-14 är väl ingenting, haha.
Ne, men Jessica är väl runt 35 så hon var väl strax innan 25 när hon fick honom. Äldre än jag ens är idag då. Men hon måste ju ha trott att jag åtminstonde var närmare 30, för att kunna ha en så gammal son.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Antingen trodde hon nog att han var yngre - elr så tyckte hon att du såg äldre ut. Elr både &. Det är ju skitsvårt att se åldrar på andra - det tycker iaf jag!



Ta det som en komplimang ;D

2008-11-08 @ 21:52:35
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: mamma melissa

kanske tittade hon mer på hur ni var mot varandra -att du var omsorgsfull? kanske tittade hon inte alls på hur ni såg ut...? i vilket fall så är det definitivt en komplimang!

2008-11-10 @ 22:50:42
URL: http://mammamelissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0