Sjuk?

Ann-Sophie: Man tackar, men jag får inte ta åt mig all ära. Rakapparaten gjorde det mesta, haha! Visst är jag ovärdelig, det måste man ju vara så får man jobba massa! Haha känns som det var mycket hår det senaste?

Hanna: Jag jobbade faktiskt bara till... 14.30 tror jag. Och jag var tvungen eftersom vi har så ont om folk. Men sen har jag bara vilat, därför jag inte bloggat. Bra va?
Haha tror du mig om jag säger att jag har fotfobi också? Men ah, det var lite kul bara. Då är Daizi också en "speciell" schäfer? Kommer inte ihåg varför, om det är nåt med färgerna, men Oscar säger alltid att Kajsa är lite annorlunda.




Jahajaa... Nu tänkte jag gå och lägga mig.
Ne men allvarligt, jag tror jag ska gå och lägga mig i sängen och vila (alternativt gosa om Oscar kommer med) och somnar jag så är ju inte det hela världen.
Har legat på soffan och slöat typ sen jag kom hem, behövdes efter jobbet. Även om det bara var 4 timmar så var jag så trött när jag kom hem.
Och eftersom det var magsjuka Carina åkt på, fick hon order av Pippi att inte visa sig på jobbet imorgon heller, så då blir det jobb för mig också.

Lite roligt är det ändå hur mycket jag jobbat för att andra varit sjuka.
Jag har jobbat för Pippi (och där med Pernilla som Pippi vickar för) och nu Carina och för Jessica som haft sjuka barn. Än så länge är det bara Patrik som varit frisk, förutom jag då.
Och jag är ju sjuk men är på jobbet ändå. Så jag tycker inte det räknas. Eller så räknas det som att jag jobbar för mig som är sjukskriven, typ?

Så det blev inte att vi gick till pappa idag, nej. Och imorgon jobbar jag också och han jobbar sent så då blir det inget. Men på onsdag där emot, då siktar jag på att vi ska ta oss dit.
Och då blir det antagligen en visit till farmor under dagen, medans Oscar är i skolan.
Sen ska jag vara ledig, hoppas jag. Jag jobbar helg också, även om lördagen är en kortare dag, men ändå. Hade ju varit kul att bli frisk nån gång. Kanske.

Ne, som sagt. Inget vettigt att tillföra längre. En gäsp eller två kanske. Lika bra att krypa ner då.
Är som tur är en lite senare (och mer planerad) dag imorgon. Börjar inte förän 12 så det är skönt. Hinner jag äta frukost när Oscar gått och äta innan jag åker.
Och så slutar jag nån gång 16-17, beroende på hur länge jag orkar, så det blir en skön dag. Helt otroligt idag när jag kom hem strax efter 15, hela dagen var kvar!

Inte för att jag gjorde så mycket av den, men grejen var ju att jag kunde ligga på soffan i flera timmar och klockan är inte ens 20 än. Vanligtvis kommer jag hem vid denna tiden!
Så, god natt.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Njaaa, det var inte så bra att du inte bloggat :P Nej men jag förstår dig! Är bara rädd om dig juh!



Och jag tänkte väl det - för det var ju inte så längesen som du faktiskt skrev en lista / utmaning om att du inte tyckte om fötter sådär jättemycket - då tänkte jag rätt! :D

2008-11-03 @ 21:29:48
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Erika

Fy o va sjuk! Är inge bra idag ja :( ligger i sängen nu och slappar. Hungrig så ska ta mig nå o äta!

Hoppas din dag blir bra :)

2008-11-04 @ 09:58:14
URL: http://precioso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0