Vad göra?

Vad gör idag?

Så känner jag att vi funderat hela dagen. Det finns så mycket som egentligen borde göras, men eftersom det är (eller kanske bara känns som) så mycket så vet man inte vad man vill göra först.
Skulle behövas dras en disk här. Gärna en tvätt också.
Nya buren skulle egentligen behövas monteras, men det får vänta tills efter renoveringen.
Vi borde gå bort och packa mer/färdigt i gamla lägenheten.

Hmm ja, så mycket var det inte, det är egentligen bara att fixa här hemma eller packa och dona där hemma. Och inte har jag lust med nåt av det, ha! Men det lutar åt en disk och tvätt här, för att sen tassa bort och ta tag i den andra lägenheten, huga.
Känns så knäppt när vi varit vakna sen 9-tiden och klockan är "bara" 12, jag hade gissat på 15 eller så. Så skönt då att vi inte slösat bort hela dagen.
Men ändå vill jag se färdigt... Clawfinger? Fingerclaw? Woodhock? Jawbreak? Fingerlock? Clawbreaker? Clawjumper? Juperstumper? Jawjumper? Clockbreaker? Tickertucker?
Ne-ej, jag kommer inte på vad den hette! Men se färdigt den i alla fall, såg första cd:n igår så andra är kvar till idag. Och DET minsann, vill jag göra! Står inte det nånstans på min lista också? Kanske i det finstilta?

Får nog ta och Spore:a tills O tycker att han suttit tillräckligt vid datorn för att göra nåt. Eller tills badrumsfönstret förfrusit mina ben. Men då blir jag nog sittandes ännu mer, hmm. Knepigt.


Haha, ja jag glömde. Satt igår och skulle pilla lite med bloggen här. Så har jag gjort en test blogg ifall faaall nåt skulle gå snett. Så skulle jag göra så menyn här till vänster (där det inte längre står "OM" men det finns en bild och så) skulle hamn på häger sida. Super lätt men jag tänkte, jag kollar i testen ändå, ifall ifall. Men det blidde nice, skit bra. Så gjorde jag samma här, men menyn är kvar på samma sida! Så tänkte jag nåt i texten kanske är knas så jag kopierade texten från testbloggen till denna, men ändå funkar det inte. Så skumt.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du måste kopiera både från stilmallen också för det är där all text & färg osv är..

2008-06-21 @ 13:48:04
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0