Kväll?

Nu vill jag att dagen ska vara slut, vi ska äntligen sova i sängen! Ståendes på golvet, så det är ju lite tokigt, men så mycket bättre än soffan. Och sen lämna in telefonen och få den fixad. Funderar på att höra om man kunde få en ny? Så hittade jag en fin, fin. Och då säger O att dom kanske inte har den. Så jag kikar och och nehee, inte det. Så typiskt!

Haha, Brothers & Sisters är ju så bra, Nora är ju så skön ibland. Hon som spelade mamman i Utan min dotter, tror jag. Får kika in på IMDB och kolla nu. Nehe, men hon var med i Mrs. Doubtfire och Forrest Gump.Sally Field heter hon. Jo det var hon i Inte utan min dotter också.
Hon gör söta karaktärer, kommer inte på vad mer jag sett henne i. Sen är det ju så bra när alla har hemligheter som dom tror att ingen, eller bara en, eller bara två, eller bara tre vet. Sen vet alla.

Funderar på popcorn och tv:n. Naaaj, Mona-Lisas leende började nu klockan 21. Den ville jag ju se. Får försöka oss på The vanishing. Kan bli bra, känner igen namnet. Och Julia Roberts är med så det borde väl vara bra?

Puss, hihi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0