Thekakor

Maten är gjord och äten, bröt står i svällning (kan man la säga, även om det bara är mjölk och havregryn än så länge).

Och precis där ringde klockan att brödet hade svällning klart så nu har jag geggat och haft mig så ska det jäsa. En halvtimme till. Hade beräknat på bara jäsningstiden att det skulle vara klart runt 20-tiden men jag får nog flytta fram det till 21 eller så, eftersom det ska knådas och fixas och så.
Det var snälla http://therockerinnan.blogg.se/index.html som gav mig receptet. Kom på nu också att jag skriver bröd, fast det ska bli thekakor, men det är ju ett slags bröd. Och det är min blogg så vill jag kalla thekakor för bröd så göra jag det, pasta!

Och två tvättar och två diskar har det blivit idag. Så duktiga har vi varit. Var även och handlade maten till idag, testade ett nytt recept på nåt som kallades mexico gryta. Smakade inte så värst så vi enades om att det gick ner men lär inte göras igen i detta hem. Men alltid skoj att testa nåt nytt.
Har inte blivit den dammsugningen vi pratade om förut, kom jag på nu, men det var nog för att vi båda somnade så gott på soffan. Låg och tittade på film och då blir man ju lätt trött. Men det var inte fel med en tuppis där heller, förutom om man inte somnar ikväll då.
Men imorgon får vi ta den dammsugningen, plus att vi bestämde att vi tar packning och så imorgon istället. Kändes som att man får koncentrera sig på en lägenhet i taget, och då fick denna gå först. Det är ju ändå, eller bara, lite mer än en vecka kvar tills vi ska vara ute ur den gamla. Och eftersom vi inte hört nåt om/från nya hyresgästerna så stressar vi inte heller. Ska bli skoj och se på besiktningen om den/dom nya tänkt vara med där. Bävjar lite för det med tanke på några fula märken i tapeten, hmm hmm. Men vi vet om det och står för det. Det är vi som gjort det och kommer ta det. Förmodligen ska K vara med också, minns inte varför om det var studiedag eller nåt? Nej, det är nog bara hans lediga måndag.

Jaha, hänga tvätten och sen sätta igång med brödet, igen? Eller pilla vidare med designen? http://designadinblogg.se/ är en riktigt bra sida med bra och lätta tips hur man fixar och trixar med sin blogg. Ja, det ska jag nog ägna några minuter åt så får vi se vad det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0