Tokig dag

Haha jag som var lite lätt stressad när jag stängde av här gick typ bara ut i hallen och skulle gå. Så möter jag förra hyresgästen i trappen, hon ska gå och låna nyckel från nån granne (gammal för henne) för att gå ner och kolla förrådet. Så jag kläcker ur mig: "Men jag kan följa med ner!" Smaaarto. Men då fick jag ju sett att det verkligen var det förrådet vi trodde att det var. Men ingen lampa, jippi.
Så gick vi ner när jag kom hem idag, och WOW säger jag, det var en lampa och hon hade tömt! Fattar inte vad det är som ska vara så svårt? Hon har ringt fyra gånger och felanmält det, och inte förrän jag pratar med K så händer nåt! Sa det till O att jag ska ringa papi och be om direktnumret till K så kan man ringa honom direkt istället för att inkompitenta mellanhänder.
Men, det blir flytt imorgon! Och mina små älsklingar kommer hem, wiiie! Har saknat dom så, och om en vecka får Gismo komma hem till familjen, jippi!

Nu väntas mat. Vi ska äta, bokstavligen, köpe pizza. Vi skulle ätit nåt annat, men jag hade så ont i ryggen och var så hungrig så jag kände bara att jag orkar inte att det ska ta sån tid! Så vi kilade ner och köpte sån pizza som man värmer i ugnen. Och ugnen är ju så bra så jag vet inte vart jag ska bli av. Tar hundra år att bli varm.
Nu står det på 175C, enligt förpackningen ska den vara på 225C. Den ska vara inne i 16-20 minuter och den har varit inne i 12 minuter och är väldigt färdig i kanterna. Inte bränd men mja, nära på.
Och då fick jag inte skriva mer! "Vi ska äta nu!" tjats det.

Kommentarer
Postat av: h

2008-06-27 @ 22:36:23
Postat av: Hanna

SÅ, nu kommer resten av meddelandet :P Haha! Fan vad störd er ugn verkar (som jag precis skrev till dig på msn) :P

2008-06-27 @ 22:37:02
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0