Telefonkö

Det är ju helt otroligt egentligen att man ska behöva sitta så länge i telefonkö. Över 30 minuter har vi suttit och lyssnat på "Tuuut, tuuut, tuuut. Du är fortfarande placerad i kö, vi gör vårt bästa för att hjälpa dig så snabbt som möjligt. Tuuut, tuuut, tuuut." Men dom säger aldrig vilken plats i kön man har. Hade dom sagt när jag ringde att jag hade plats 187 hade jag nog lagt på rätt snabbt. Har ju annat att ringa och göra under dagen också. Men nene, vi kan sitta i deras telefonkö hela dagen lång. Jajjemen!
Dessutom är det inte ens rätt "grej" vi ringer på. Ska flytta bredbandet men dom hade inget val som var "flytta" när man ringde ("Tryck 1 för detta, tryck 2 för detta, tryck 3 för detta....") så jag fick välja avsluta. Men det vill jag ju inte egentligen. Så kommer den man pratar med säga "Ja vänta lite så ska jag koppla dig" sen kommer "Tuuut, tuuut, tuuut. Du är fortfarande placerad i kö, vi gör vårt bästa för att hjälpa dig så snabbt som möjligt. Tuuut, tuuut, tuuut." igen.

Nehe, här svarade det visst efter 38 minuter. Och man behövde inte flytta det, bara att packa med det och köra igång. Nödvändigt. Kunde vara trevligt om dom ville skrivit ut det nånstans så man visste. Jaja. Skoj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0