Tapeter

För att slippa skriva en uppsats till http://therockerinnan.blogg.se/index.html om färger på tapeter och så så skriver jag ett inlägg här. Lite svårt att förklara men vi försöker.

I köket blir det typ en fondvägg, resterande är vitmålat. Men den väggen kommer vara med vit bakgrund och stora gula konturblommor. Alltså bara konturerna av blommor, och linjerna är gula. Sen ska vi ha ekluckor och förhoppningsvis bänk. Kommer inte ihåg golvet men det blev nåt gul/rosa (passade bäst av det man fick välja) så det kommer bli gul/beige och ljust!
Andra hallen och v-rummet får en grå:aktig tapet. Om jag minns rätt var själva grunden grå och sen var det ljusare (nästan lite silvriga?) typ rutor, fast i sträck, lite varstans. Så svårt att förklara här också. Sen ska vi (förmodligen) ha en typ mörkgrå stor soffa och övriga möbler i vitt.
Till sovrummet valde vi en murrig, mörk lila. Hade egentligen tankarna på en ljuslila (Os idé för övrigt) men det fanns inte men så har vi ju grå sängram och sen en vit bur så det kommer bli perfa.
Hmm ja, det var väl det vi fick bestämma själva, klädkammare och toalett målar dom väl bara vitt.

Försökte förklara nåt liknande det här för mami men det är ju så svårt, lättare att se det sen. Man får ju en bild i huvudet men sen lär det ju inte se likadant ut när man väl ser det. Eller ja, när andra ser det för vi har ju sett det. Men vi är jättenöjda och kommer få det så fint.
Riktigt skoj att vi fick göra om så mycket. Bara golven i v-rummet och sovrummet kvar, men det har vi planer på att byta sen senare. Eller så kommer dom vara lagomt till att bli nerskrivna när vi flyttar så nästa hyresgäst får välja det.
Känns skönt med lite fräschare lägenhet nu. Är ju inte speciellt fint nånstans - än!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Låter dretsnyggt! :D

2008-06-26 @ 12:32:38
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0