Sova sa du?

Det gick väl inte sådär jätte bra det där med att sova. Jag som tyckte att jag var så duktig som till och med var i säng före 23 (med ett par minuter, men ändå). Typiskt!
Vi ställde klockorna på 5 för att fixa för målarna som ska komma idag bitti. Oscar ville titta på Simpson (våran kvälls ritual, somna i hans famn när han tittar på Simpson, perfekt!) men jag var på babbelhumör, självklart när man bara har sex timmar tills klockan ska ringa. Så vi babblade på, tittade på klockan trots att man i sånna tillfällen inte bör det. Den visar på 00.10, jippi. Så vi tjötade på tills klockan kom till 1 och jag skulle skicka iväg ett mess. Så vänder han sig om och håller på att somna, svikare! Men jag kände att min rygg skulle inte låta mig somna så jag gick upp och lät honom sova.
Och här sitter jag.

Funderar på att ta mig en macka och kolla lite tv? Har kollat runt här på datorn lite, en timme, pratat lite kusin och så. Kanske lägga mig på soffan nu och nana lite, om jag har tur? Klockan ringer ju nu då om mindre än tre timmar.
Då ska här fixas och donas. Sen runt 7 kommer ärade lillebror och även målarna, får väl se vem som dyker upp först.
Sen ska faktiskt Orre-Borre åka med mamisen till gamla lägenheten. Hon åker vidare till jobbet och Oscar ska fortsätta städa. När målarna kommit och vi pratat (hoppas jag vi gör i alla fall) tar jag med mig lille Korven och går bort till Oscar.
Sen kommer mamisen och hans papis och hämtar honom, kanske kör hem våra städgrejer eller hur vi nu gör med det. Då är klockan säkerligen efter 17 och jag är redo att nana, haha.

När jag skulle gå upp, går sådär snabbt med ryggen, säger Oscar "Vi ska städa när klockan ringer klockan 5." Haha, jaha du tror att det tar så lång tid för mig att komma upp? Snälling.

Efter ett tag jag suttit här hör jag en hög och lång puuuuust. Frågade vad det var och fick svaret:
"Jag skulle vända mig om och pussa på dig, men det gick inte." Kär dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0