Hicka

Usch, jag blir tokig på hicka! Får det ibland och då är det ofta sen håller det på i nån halvtimme. Hade det igår kväll tills det kändes som jag antingen skulle kvävas eller spy, mindre trevligt.
Och så nu igen. Och just för att det håller på så länge så börjar det ju göra ont och bli störande. Fattar inte varför, har aldrig hört till exempel O hicka nån gång under våra två år tillsammans. Och nu har jag hickat två gånger på två dagar, är det rättvist? Skulle inte tro det.

Annars har midsommar varit mysigt. Såg ju film i morse, åkte upp till "sjön", även om det inte kändes som det eftersom det då var inomhus, och även om det inte var som det brukar så var det skoj att ta en kik där också. Gick uppåt till mamisen och spelade lite dator och åt grillat. Smaskit värre.
Trotsade vädret och gick hem, och vann! Ha, inget regn här inte. Satte oss och tittade på The hills have eyes II. Den var mycket sämre än ettan men fortfarande brutal. Jaja, funderar på att se Number 23 sen.

Försöker samtidigt fylla upp ett bad men det var ju inte det lättaste. Har aldrig varit med om ett kar som tar så lång tid att fylla upp! Normalt vis brukar det snart vara fullt, och på vårat har botten knappt täckts. Jag säger då det, sätt på vattnet i kranen, åk till jobbet så är det nog lagom klart tills du kommer hem!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Fy fan vad jobbigt med hicka! Jag får bara det nån gång då och då. Ytterst sällan..

2008-06-20 @ 21:51:04
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0