Drömande

Jag har drömt så tokigt i natt, och då blir hela dagen tokig.
Drömde först att jag tänkte helt fel på klockan innan jag skulle åka, så jag skulle tidigast kunna vara framme runt 18 (när jag vanligtvis är framme runt 14, så jag tittade rejält fel!) men ingen hade ringt och undrat var jag var. Så när jag kom på det ringde jag C och frågade om jag behövdes eftersom det bara var en timma kvar, hon tyckte inte jag behövde komma.
Så då har jag ju varit så stressad idag för att jag måste, måste komma iväg i rätt tid. Vet ju att jag gör det, men det blir så tokigt efter en sån dröm.
Sen drömde jag nästa dag, då dom gnällde på "17-åringen" som varit sjuk, fast det verkade inte som hon varit det (vi har för övrigt ingen 17-åring, ingen som ser ut som den vi pratade om då) och M hade gett sig själv och P ledigt så jag var tvungen att jobba på måndag.
Sen skulle jag vara ledig som i morgon, så jag har tittat flera gånger på schemat idag att jag jobbar väl verkligen imorgon? Och det gör jag, är inte ledig förrän på torsdag.
Så snurrigt det kan bli, bara av en dröm. Skönt att snart vara på väg dit och hoppas att allt är som vanligt och som det ska. Först ska vi slänga sopor, tjiho! Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0