Bingen

Nej, jag är fortfarande inte på humör, så jag hoppar nog i bingen! Nån gång i månaden, eller kanske till och med veckan, borde man ju lägga sig samma dag som man gick upp. Får väl se om O joinar mig, eller om han ska sitta uppe de resterande 45 minutrarna tills Spore släpps, suck.
Nog för att det verkar skoj och så men jag sover hellre och testar imorgon. Och som han sa till mig "Det är ju bara det hur man bygger gubbar" för jag tyckte det var orättvist att han skulle köra hela dagen idag och jag skulle jobba (det har release idag, men flyttades till 22 juni och sen igen till imorgon).

Såg för övrigt färdigt på Dejavu idag. Helt klart okej film. Blev lite fundersam och O tyckte att man skulle absolut inte börja fundera på tidsresor. Men jo, jag vill!
Sen upptäckte jag att det var nog ett tag sen jag såg på Morron Gänget. Eller jag såg inte i fredags. Kanal Lokal sammarbetar inte längre med Mix Megapol så nu sänds det bara i tv och Linda och producent-Mats är inte med. Men dom ska komma tillbaka och efter semestern ska det börja i radio igen, men på en annan frekvens.

Jaja, sängen var det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0