Bebis!

Vi har ju bara så mysigt nu! Bebisarna kom hem idag och storburen står precis här brevid mig, Oscar har trollet hos sig. Så jag sitter här och pratar med flickorna, stack nyss in huvudet i buren och busade.
Så skönt att ha dom hemma! Man saknar dom ju så när man måste vara utan dom. Vet inte hur många gånger vi sagt att vi inte behöver tv eller dator eller sånt för vi har dom. Och så är det, man kan sitta i timmar och bara titta på dom underbara små liven. Mammas älsklingar, allihoppa.

Köpte mig lördagsgodis idag, sådär gott. Blir så sött efter ett tag om man inte är "van" (vilket jag kan säga att jag inte tycker att jag är). Även om jag bara skulle köpa en påse till helgen så är det mindre än vad det har varit vissa perioder, och jag är SÅ duktig för det.
Har även kommit in i min grej igen, som Oscar inte gillar för övrigt. Köper bara två av varje sort. Så äter jag en av varje första dagen (förr var det fredag, inhandlade efter skolan) och sen det som är kvar (en av varje, I promise) nästa dag. Perfekt!
Oscar tyckte ju då att vi skulle köpa en påse tillsammans, men med fler än två var för han kommer aldrig ihåg vilka han tagit och inte, haha! Men köper man mer så äter man mer, så är det ju bara.
Men nu så, jag har en liten skål som väntar mig imorgon, helt perfa.

Jag som skulle skriva ett kortis inlägg så Oscar skulle orka läsa, men det gick ju bra. Jag tror bannemig att jag ska starta en till blogg och skriva av mig där först, och sen skriva korta inlägg här, haha!
Men nu tänkte jag mig faktiskt nana. Jag är imponerad av mig själv. Men får försöka komma upp i lagom tid imorgon för att städa. Skooooj.
Och så kommer papi och hjälper till med hål och så. Mami ska ju hjälpa till och städa och är superduper gullig men hon har ju varit med hela tiden, ska bli skojigt imorgon med papi. Tjiho!

God natt to all ya'll!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du får lära O hur han kommenterar också ;D

2008-06-28 @ 23:44:57
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0