Trött dag

Trött dag idag, minst sagt. Jag vaknade då som jag skrev förut, strax innan 9 idag, Oscar runt 8. Sen hade vi tydligen somnat till en stund på soffan efter frukosten (hade jag helt glömt bort). Minns inte om jag sov, och gjorde jag det var det inte länge, men jag slumrade gott i alla fall.
Sen somnade vi till runt en timme på sängen vid 15-tiden. Fick kommit upp och fixat lite och kommit till liv. Spelade lite Wii och åt. Och nu är klockan snart 21 och nedräkningen kan börja tills man kan lägga sig, sjukt är det. Tror kroppen blir knäpp av att sova så här mycket, haha. Minns inte när jag senast lagt mig samma dag som jag gick upp, i över en vecka. Ehh, jo men det är bara nåt man säger haha!

Imorgon natt/morgonen därpå åker mamisen till Finlandet. Tråkigt att vi inte kunde följa med, suck. Så typiskt att dom hade semester samma veckor som Oscar ska jobba, och jag också då men...
Sen åker papisen till Bulgarien den 22:e. Inte lika tråkigt för mig (skoj som attan för honom antar jag) men är glad för deras skull även om jag får sitta här hemma och sura. Eller ja, sitta här hemma i alla fall.
Får höra med mami om vi inte ska ses en stund imorgon, vet ju inte riktigt hur länge dom blir borta. Inte bra detta.

Håller på och tjattrar med Hanna på MSN och tittar bilder på det fina huset så det tar så lång tid att skriva här. Hoppas att Oscar vill spela lite mer Wii snart innan vi lägger oss så det är lika bra att avsluta här.

Ha en fortsatt trevlig helg och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0