Varmt det är!

Tjugoett:Nollnio
Så varmt det är! Helt galet, man svettas som jag vet inte vad av att bara sitta! Och så tittade jag på mitt schema och jag ska jobba nästa helg ocksååå. Blö, hade för mig att jag var ledig men icke. Visst, jag brukar inte klaga över att jobba helger och brukar alltid ställa upp om nån annan inte kan för för mig gör det inget att det är helg. Det är ändå så korta dagar och så ändå. Men nu börjar det bli tröttsamt, av nån anledning. Blö, vill inte.
Pratade med Rebecca förut, hon tyckte att på ett sätt är det ju dumt att hon och Sandra inte jobbar fulla helger (lördagar har dom 9.45-14 istället för 9.45-16.15 och söndagar har dom 12-15 istället för 11.45-16.15) för det är ju bättre betalt. Speciellt söndagar skulle ju vara bra att jobba hela dagen. Så då sa jag att vi kan ju byta nästa gång, men nee, det ville hon inte! Haha, konstigt.
Nej, men helgen är okej nu, jag och Pippi som stänger så det blir mysigt. Hoppas bara det inte kommer nån och brötar som sist.

Fick för övrigt mess från mami tidigare, dom är på väg tillbakot! Jippi! I morse lämnade dom stugan för att åter åka mot Haparanta och neråt hitåt, tjiho! En natt skulle dom stanna på vägen, som jag fattade henne, så imorgon borde dom komma he, tjiho tjiho! Och som jag skrev till henne: "Vi får se när vi kan ses sen för som sagt så vet jag inte vem som saknat er mest, jag eller Oscar." Haha! Gullis.
Sen såg vi färdigt The Class idag. Tråååkigt, jag vill ha mera! Blir nog ett Weeds innan vi ska nana idag, gott att klockan närmar sig 21 så vi snart ska sova, jippu! The Class är för övrigt en smarrigt bra serie. Såg bara två halva avsnitt eller nåt nån förmiddag på trean, det verkade bra så jag tankade och vi såg väl färdigt på tre-fyra dagar. Hoppas komma mera!
Oooch så åt vi "fusk pizza" idag. Inte köpt på pizzeria utan hembakt. Men vi orkade inte göra deg så vi köpte färig sån man bara blandar och slängde in, smarr! Längtar bara efter den nya spisen, vill ha, vill ha, vill haaa!!!

Åh, vad jag älskar att jag kan "kortkommandon", eller vad det heter, på datorn. Tryckte in typ ctrl med handen och shift för jag skulle skriva nåt med stor bokstav och allt försvann! Meeen, men älskade ctrl+z kom allt tillbaka, puh! Hade icke varit roligt att behöva skriva om allt, eller det hade jag inte ens gjort.
Tror jag ska ta och hoppa ur linserna och sen ta och titta lite Weeds och försöka uthärda värmen. Hoppas mamma och dom kommer hit imorgon, höhö, så kan Anders hjälpa till att sätta upp fläkten/fläktarna. Maa! Evil, I know.

Hahaha, kom och tänka på när Oscar skickade mess förut och sa att Puck är elak. Jo visst, det är hon men vad är det nu då?
Puck och Belinda dricker ur samma vatten flaska men Puck puttar bort Belinda hela tiden. Samtidigt sitter Gismo och väntar på att jag/Oscar ska sätta upp den andra vattenflasken. När jag/han gör det springer Puck upp och dricker ur den så Gismo får inget!
Och den andra drack ju Belinda ur så inte fick Gismo där nåt heller, haha stackars! Men till slut fick dom säkert vatten allihoppa. Gostroll, dom är väl för tokiga.
Haha, apropå på Puck så försöker vi ju lära henne att inte bita oss. Hon får ju hälsa på ett finger, men om hon försöker bita eller hinner bita så blåser vi på henne. Så igår hälsade vi men hon bet, så jag blåste till lite. Hon brydde sig inte (brukar vanligtvis bli lite rädd eller liksom akta sig ett tag, men nu stack hon dit nosen direkt) så jag satte dit fingret och hon skulle bitas! Så jag blåste till lite mer och då satte hon sig och bler sur, haha såg det ut som. Så petade jag lite på henne och sa nåt i stil med "tjurpuppa" och då blev hon så rädd och sprang iväg, haha! Aah, låter väl inte så kul men jag hade roligt då.

Jaja, linserna och Weeds var det. Äääntligen snart dags att nana! Så trött jag varit idag. Började 12 och tänkte inte ha nån lunch med mig, känns så onödigt. Men runt 16.30 kändes det som jag skulle somna! Så jag kände att jag fick nog gå in och sätta mig så jag drack lite vatten och piggnade till.
Oj vad jag babblar, detta "korta" inlägg som det var tänkt. Och blogg lusten som inte infann sig. Man får nog bara hota den lite så kommer den tillbaka, hehe.
Men nu ska jag på allvar gå iväg. Har skrivit här i över 10 minuter, dags att göra nåt åt mina "tomma hot". Blö, jag vill spela Sims. Vi får väl se. Sims eller Weeds. Weeds blir det nog, blir det Sims sitter jag uppe hela natten. Icke bra.

GOD NATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0