Det är över nu

Hoho jaja, så var det över.
Dagen började runt 6.20 lagom trött men jaja. Åkte ner till papi och satt där en halvtimme typ innan vi begav oss mot das naprapato. Kom bara en halvtimme tidigare så det var ju skickligt.
Fick komma in och prata lite. Sen började hon "aktivera muskler", hej och hå! Kan fortfarande inte gå för fort eller ta i med magen, haha. Men hon trodde det skulle gå att "arbeta bort" men det tar ju tid, men det var ju väntat. Ska dit nästa vecka och kollade tiden med buss, en och en halv timme, jippi.
Sen åkte vi hem och skulle kika film hos papi. Inget som lockade direkt men Råttatouille fick funka. Jag somnade efter ett tag, den var inte alls som jag trott. Efter ett tag hör jag att det blir tyst så Oscar skulle också vila lite, haha! En halvtimme sen såg han färdigt och vi gick vidare och tog varsinn pizza.
Åkte hem och satte oss hos farmor, haha sköna tant! Hade mysigt där en stund för att sen gå hem och se att.....tapeten var klar!! Tjihoo! Och SÅ snyggt det blev! Speciellt köket, så nöjd med det! Vill bara knäppa med fingrarna så är allt klart med nya möbler och allt, haha! Men nu är det ju på väg.
Sen har vi gjort ditten och datten och mest njutit av vår fina lägenhet. Ska gå och fixa lite känner jag. Skönt att vara hemma igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0