Tuppis

Funderade ju då på vad jag skulle göra hela morgonen. Satte mig vid tv:n och började zappa. Ingenting efter ingenting. Stannade sen på Alla älskar Raymond. Hann nog se två repliker, sen somnade jag. Vaknade till, la mig till rätta och tänkte ställa klockan. Hann inte för jag somnade. Men jag vaknade bara en timme senare, för en halvtimme sen nu.
Kände att det kunde vara en idé att göra sig iordning ifall nån kommer och kollar på Oscars "lilla" lista han hade med sig.Så nu är det bara till att vänta. Tror väl egentligen att han kommer imorgon när grejerna till kylen och ugnen kommit.
Jaja, nu är det bara tre timmar kvar tills det är lunch, tjiho! Funderar på vad vi ska äta, men det får nog katten bli nåt som klarar sig själv i ugnen (kanske bäst att sätta på den nu så den är klar då, haha) så kanske det blir nåt annat på fredag om/när ugnen är fixad. Och jag inte är lika trött och sovit hela morgonen.
Jahaa, ska återgå till tv:n. Känner att det kommer bli en lång dag idag. Fast så sett, tre timmar tills Oscar kommer hem då, har ju en del att titta på på tv:n tills dess. Sen är det mindre än tre timmar tills han kommer hem igen och då kanske man kan städa undet iden? Bla, bla, bla... Jaja, vi får se. Man måste ju (ha, kom preics på jo, måste) inte göra nåt. Men måste tvätta. Nya skojortorna igår och lite så. Men det blir nog bara en tvätt, och kanske en imorgon. Jaja, slut babb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0