Städning

Så skönt att sitta här och ha ont i magen och inte orka göra nåt och höra Oscar städa, haha! Gullet hade tänkt att "bara" dammsuga och svabba toa golvet. Så kommer jag:
- Dammsugade du bakom tävttmaskinen?
- Du får ju ta bort det, jag ser att det är smuttsigt bakom tvättmaskinen.
- Du ska ta toaletten också va, bara torka av?
- Du ska väl ta under badkaret också?
- Du torkar av handfatet också va?
Haha men säger man att man ska "ta toaletten" så räknar jag ju med att allt det görs. Och då hoppar han på mig (som står och diskar och torkar av renoveringsdamm i köket) att har jag torkat rent bakom spisen?
Men jag tycker att jag gjorde faktiskt rent bakom vår förra spis i måndags och har faktiskt bra ont i magen. Kändes bättre, sen grejade jag och råkade stå och trycka mig mot diskbänken (jag diskade, lät lite tokigt "tryckte mig mot diskbänken) så nu känns det inte lika skönt längre. Eller bra. Typiskt.

Lyssnar för övrigt på Spice Girls när jag städar, det är roligt. Ville lyssna på Good Charlotte men skivan funkade inte i den "bra" cd-spelaren. Lyssnade på Fredrik Kempe innan men det hackade som bara den så det fick vara. Men det blev änna samma med denna.
Inför morgondagens fix blir det nog Sugababes. Hade jag inte så gärna velat lyssna på Good Charlotte innan hade det blivit Sugababes istället, kunde jag inte gjort det då?
- Spice Girls - Good Charlotte - Fredrik Kempe - Sugababes -
Rätt olika musiker. Rätt.


Älskade troll, ni förgyller våra liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0