Spännande dag

Sicken spännande dag det varit idag, verkligen. Jag var dötrött och hörde inte klockan. Trodde Oscar skämtade när han sa att det var dags att gå upp, så trött! Funderade där nånstans hur vi kunde sova i våran säng, allt var ju täckt av papper, varför målarna inte hade väckt oss. Sen undrade jag var är vi?? Slog snabbt upp ögonen och såg var vi var och andades ut.
Kom upp till duschen och fick i oss frukost i lagom takt. Sen slog mig tanken, vad är klockan? Shit, 11.08! Tar ju sitt lilla tag att komma ner ändå och innan klockan 12 ska man ju lämna nycklarna. Var bara att hasta iordning sig och kila ner.
Runt 11.56 kom vi ner och det gick smärtfritt. Pappa hade också pratat med målaren så han skulle bara ta 2000 så skulle vi se hur det blir med tapeten.
Gick upp och kollade i lägenheten, dom skulle bara måla idag och börja tapetsera imorgon. Ska vara klart senast på torsdag så jag hoppas verkligen att vi får bo där imorgon.
Sen kilade vi ner en stund till farmor och tjötade. Gick sen ner till McDonald's och åt, sen skulle vi hämta Anton tänkte jag. Oscar hade sett en hund bli lämnad utanför, fastbunden i en stolpe precis utanför dörren så det var ju tur att den inte fick dörren på sig nån gång. Sen gick gubben bara! Så vi väntade ett tag för att se om han skulle komma tillbaka, men icke.
Gick in och sa till personalen men sommarpersonalen där är ju som den är så dom sa bara att den blir nog hämtad snart.
Så vi gick och hämtade Anton, kissade och drack hemma och packade lite mer i väskan och gick ner för att se om vovven var borta, och blandad tur med otur var den det. Var väl bra att den var hämtad men verkade ju inte som att husse var så himla bra.
I alla fall så kände vi att det var gott att vila lite så Anton fick leka på Donald's lekplats tills det blev dags att åka hem. Grillade och hade mys. Satt ute en stund medans resten gick och la sig, sen fastnade vi i en film.

Imorgon bär det av till naprapaten, hoppas dom har nåt käckt att göra. Räknar med att vara hos pappa runt 10.30 för att räkna med så tidigt som möjligt, kan lika gärna bli 11-11.30 men lika bra att räkna med det tidigaste. Blir väl att fördriva tiden där sen, se på film eller nåt och käka så man kanske är hemma vid 13-14 igen. Finns väl alltid nåt att göra för att få tiden att gå så vi kan komma hem till när målarna är klara.
Så skönt att komma hem och kunna bo igen. Förhoppningsvis ställa iordning nåt rum, helst köket och v-rummet då. Men sovrummet funkar ju också. Hoppas dom tar hallen eller köket sist för där är ju lättast att inte vara.

Men men, återstår att se. Får ta och joina Oscar sista halvtimmen på filmen nu för att se hur det slutar. Sen blir det att nana, blir tidig uppgång imorgon för att vara redo att åka strax innan 7 imorgon, gäsp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0