Sötis farmis

Nollsju:Tio
Man blir ju glad bara av att tänka på henne, har nog aldrig träffat henne utan ett skratt. Senast igår.

Jag skulle gå till bussen till jobbet och såg på håll att hon var ute och rökte. Så när jag gick förbi ropade jag 'Hej' och hon svarade det samma. Så såg jag att hon står där i nattlinne och utan tänder! Haha, så jag sa att det var nog god morgon till henne och det höll hon ju med om.
Sen frågade hon om jag hade jobbat dagen innan, hade jag inte. För hon brukar sitta där inne och vinka när jag går förbi men jag ser henne inte in. Haha, gulle tant.
Det gjorde min dag igår, och är på god väg att göra denna dagen idag också.

Funderar på om jag ska hoppa i säng eller inte. Oscar har gått till jobbet och kommer hem om lite mindre än två timmar igen. Antingen spelar jag eller nanar under den tiden. Känns som det blir nana, haha!
Sen ska jag rensa ur garderoben i hallen tänkte jag, för att få upp dom hyllorna som fattades. Försöka "lagra" vinterjackor och sånt på nåt bättre sätt, hur det nu ska gå till.
Jaja, det blir ett senare problem. Tror jag lägger mig och blundar en stund på soffan, trevligare med sällskap.


Nollåtta:Nollsex
Haha, det gick ju bra att sova! Fastnade och hittade massa bloggar som plussades, oh yes.
Men kanske skulle ta och vila lite innan frukost? Gäsp. Ja, så får det bli!


Nollnio:Fyrtionio
Bidde lite mer än en halvtimme nanant, gott det. Och frukost och lite Sims. Nu ska jag faktiskt titta på ett Våra bästa år som sänds på tv, haha. Vet inte när det hänt sist. Även om det bara är reprisen, men ändå.
Tre timmar till lunch, thijo!


Elva:Tjugonio
Kate Perry, Miss Li, Amanda Jensen, Veronica Maggio, Duffy och Amy Winehouse. Jäss, dom snurrar i Winamp här. Trevligt värre, grymma brudar. Blir bra att städa tillsammans med dom nu. Svängigt och gött.
Nu är det bara en och en halv timme tills lunch, tjiho!


Femton:Tio
Så trött jag blir. Nu är cykelrums nycklen på tapeten igen eftersom Tobbe var här och fixade dörrarna idag. Eller ja, jag kom på att jag tänkte på det och gick med Oscar ner efter lunch och frågade. Så det var lika bra att jag gick upp på kontoret och frågade. Men det gör ju ingen skillnad, ingen som har koll ändå. Dom trodde att hemmanycklen kanske skulle funka, så jag skulle gå hem och testa eftersom jag inte gjort det eftersom Tobbe sagt till Oscar att det var låst. Då var Oscar och dom ute hos oss så jag provade och pratade med honom lite. Behöver jag säga att det inte funkade? Så precis när jag kom upp ringde dom från kontoret och sa att dom hittat en nyckel som det kanske kunde vara så jag gick ner och hämtade den och testade. Jo visst funkade den - i förrådet! Så tröttsamt.
Så möttre jag precis Tobbe så han gick ner och kollade vad det var för cylinder. Pratade lite med Oscar igen som lyckats för flytta sig till andra änden av huset. Gick ner och pratade med Tobias som skruvade på cylindern till cykelrummet. Stort och fint var det så det hade ju varit trevligt om det funkade.
Han tyckte jag skulle behålla nyckeln så skulle dom fixa en cylinder som passade den, eller så skulle han fixa det med Oscar. Hopplöst (haha, precis när jag skrev 'hopplöst' sjöng Veronica det också) det här. Så trött jag blir!
Nu är det i alla fall inte länge kvar tills Oscar kommer hem. Funderar på att spela eller nåt? Äta kanske? Drack ett glas oboy vid 9 och drack en halvliter vatten precis. Men jag orkar inte. Jaja... Jaja... Jaja...


Arton:Trettioåtta
Gu vad jag inte är på hugget idag. Jag skyller på värmen.
Pratade med papi förut, han har kommit hem från Bulgarien. Dom hade inte haft lika varmt som här, men han tyckte det var bra eftersom dom kunde göra saker då och inte blev helt lama av värmen (I know the feeling). Så klart började han tjöta om bilskolan, vad ska pappor annars göra?
Så jag tog mig i kragen och ringde. Visade sig att jag hade egentligen bara teorin kvar (eller jag är ju inte färdig, men av det jag har betalt) så nån dag när Oscar börjat skolan åker jag med honom in (eller om jag och farmor åker och köper godis och cigg?) och hämtar ut pengarna. Käckt som attans. Sen är det väl meningen att vi ska börja båda två här nere. Är det väl meningen.

Funderar på att ringa mami. Har egentligen inget att säga, och eftersom min hjärna (skrev 'hjälp' utan att tänka mig för - är det bra?) inte är på högvarv känns det inte som man orkar att bara sitta och snacka. Kanske skicka ett SMS? Det funkar ju alltid. Så kan man fundera på vad man ska skriva innan man säger det. Eller hur det nu var.
Ja, det var en bra idé, duktig kicka!


Nitton:Tjugoåtta
Blö, jag får inget liv i min så kallade sambo. Jag vill spela Wii men han vill vara passiv (tror det var det ordet han använde). Ska i alla fall se Eureka idag. Först om vi behöver se sista avsnitter från förra säsongen, sen första avsnittet som kommit ut typ idag. Sen är det ju typ dags att nana, typ.
Egentligen borde vi kanske lägga oss då (runt 20-21) eftersom jag är så pratglad på kvällarna (nu igen) och Oscar bara vill sova när vi lägger oss. Så egetnligen, varför inte lägga sig nu?
Vi får väl se vad kvällen har att erbjuda. Men jag vill spela Wii! Får skicka det där SMS:et till mami så blir det nåt skoj i alla fall. Och rita. Kanske rita. Blir nog rita. Vi får se.


Tjugotvå:Tio
Och så gick dagen - ändå. Vet inte riktigt vart tiden tog vägen, men sen var den slut! Ska borta mina tänder och sen faktiskt hoppa i bingen. Kändes som det var en evighet hit men nu är jag faktiskt trött och vill lägga mig och mysa. Äntligen.
Och så ritade jag inte, men blocket låg här brevid med lite lätt halvritning. Så sugen jag blev så jag var tvungen att kludda lite, haha! Får nog vässa en penna och sätta mig nån dag här snart och kluddiludda mer. Här om dagen fick jag värsta skrivar rycket och skrev massor, nu är jag på ritar humör. Skönt när kreativiteten bara flödar!
Nej, nu har här gått ytterligare tio minuter så det är verkligen på tiden att jag drar mig. Är väl uppe till 7 imorgon och slänger in lite inlägg innan jobbet. Åker ju inte förrän vid 11 så det finns allt tid för bloggen också.
Ha en trevlig kväll och god natt!


PS. Lite roligt var det att jag skrev första inlägget idag sju:tio och avslutade med sista inlägget idag, tjugotvå:tio. Fast nu är den ju förbi, men det räknar vi inte, hihi!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Fasen så söt tanta :D

2008-07-30 @ 15:09:50
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0