Dold komplimang

Tänkt vad man tar åt sig av sånna "dolda komplimanger". Visst är det kul att höra om man är söt, bra eller sånt men när det kommer sånna komplimanger som inte är sagda rakt ut, iih vad jag myser!

Idag när jag satt och åt lunch kom Pippi-Malin in och sa att hon skulle göra nåt (minns inte vad det heter men jag frågade vad det var och det var typ butikschefs utbildning). Och sen sa hon att när hon får en butik, då ska jag med! Haha, det var liksom inget snack om saken, punkt och där med pasta!
Dom ska ju öppna en ny butik sen om ett tag, den vill ju många ha så eventuellt skulle hon söka till den, men annars skulle kanske en BC till en butik hon och jag jobbat i tillsammans innan vara intresserad av den nya så hon kanske kunde ta över den. Men det är ju så långt dit, i utbildningen ska hon gå bakom Carina i 6-9 (inte 69, som jag hörde) månader, om hon ens kommer in (vilket hon borde göra, hon skulle vara bäst som BC!). Men det dröjer ju minst ett halvår, säkert mer än ett år innan vi är där, men det var så gott att höra.
Carina hade sagt att dom får väl ändå dela lika (på mig) men Malin tyckte bara att nepp, hon och jag drar! Haha, hon är ju så go! Så när det är klart säger vi bara hejdå till Carina och bygger upp den bästa butiken i distriktet, självklart!

Nej, men som sagt, det var så kul att höra. Få lite uppskattning. Även om man får det ofta annars också, så är det då kul att få det sådär, inte bara höra att man är duktig eller gjort nåt bra. Utan verkligen få bevis för det.
Och fy vad kul vi skulle ha, jag och Malin! Det finns så mycket fördelar med att eventuellt börja i en butik som är hennes, så man glömmer nackdelarna. Precis som man glömmer fördelarna i våran butik nu, och bara ser nackdelarna, eftersom fördelarna i den "nya" väger så mycket tyngre än nackdelarna i denna.
Krångligt värre, egentligen ska man väl inte ta ut nåt i förskott. Det dröjer ju då innan nåt händer, OM hon kommer in, och sen kan det ju dröja innan nån butik blir ledig.
Men om inte annat, så kommer hon in så betyder det ju att hon är kvar hos oss i 6-9 månader, och det är ju tjiho! Tjiho, tjiho, tjiiihoo!

Nu ska jag kolla bussen till imorgon bitti. Malinarna övertalade mig att börja vid 8 imorgon - på min lediga dag!! Som jag sett fram emot att få sova efter Oscar gått imorgon och sen väcker han mig vid 9 när han kommer hem på frukost. Men nene. Åh fy, såg nu (även om jag sett det innan men jag hade glömt) att onsdagen är 10-18. Huga! Men imorgon får jag iallafall jobba hur länge jag vill. Blir nog till 12 så kommer jag hem i lagom tid till Oscars lunch.
Är ju alltid bäst att börja vid 8, då har man två timmar utan kunder när man bara kan röja, eller som imorgon då köra plock. Så gott när man kan göra det ostört, och vi börjar med tre färdigfyllda vagnar imorgon också.
Jaja, nog tjatat jag ska sätta mig vid tv:n en stund tänkte jag och sen ska vi nana, så trötta vi är!

Förresten, lite roligt är det att jag kände att jag hade noll blogg-lust (igen) och sen skulle jag bara skriva lite om det här med Malin och så, så blev det värsta inlägget. Blir väl så när man inte skrivit på en dag eller nåt, det bara kommer massor.
Jaja, åter igen, nog tjatat. Ha en trevlig kväll och ha det bra tills vi hörs igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0