Dagen är över

- äntligen säger jag! Så trött över allt. "Ska bara, ska bara" säger min Alfons så snart hinner jag nog lägga mig före honom. Jag tänkte vara snäll och låta honom lägga sig först, för annars kommer jag ligga och tjöta och stussa och ha mig, så får han inte sovit. Så kunde jag lägga mig när han somnat för då har jag "inget att göra". Men nu blir det nog tvärtom, jag lägger mig först så får han sova när jag lagt mig, haha!
Nej usch, konstig dag idag. Fick ta det rätt lungt (alltså inte massa som tjatade, "gör det, gör det") och skulle haft betydligt mer ont om det varit typ förra veckan. Men ändå är kroppen helt paj. Ont här och där. Knasigt är det.

Imorgon ska jag date:a killar, mouaha! Får se om Tobias pillar sig upp och kollar vad som ska fixas, han ska få min "lilla" lista (bara 11 punkter, vaddådå?) så kanske vill han komma hit imorgon redan?
Sen säger Mattias att han ska ringa, vi får väl se.
Och självklart ska jag kramas järnet med Oscar när han äääntligen kommer hem sen. Blir nog att jag får gå ner och sätta mig en stund hos farmor imorgon, haha! Känns som jag aldrig kommer palla vara själv hela dagen. Koko är det.

Hmm, nu har jag hällt i mig en energidryck igen, kan det vara bra precis innan man ska sova?
Oh, mamisen gjorde kontakt idag! Eller, haha dom åkte ju för katten idag! Men vi messade som bara den precis i början och sen nåt lite senare. Jag vill också ju. Dom tog en kortis dag idag, åkte bara 7 timmar eller nåt sånt, knappt. Är i och för sig bra, dom behöver ju inte stressa. Eller jo, hem till mig!

För övrigt känner jag att min 12-18 vecka känns väldigt bra. Blev ju så ledsen när idag inte var det, men onsdag och torsdag är ju det (dom vardagarna jag jobbar denna veckan) så det blir bra. Förutom värderingen på onsdag, huga! Tror jag ska hålla mig till Pippi och undersöka om hennes teori stämmer, det är möjligt.
Babbel babbel, ska städa färdigt imorgon. Gu så fint det blev här idag! Och tur det när Tobben kom hit, haha!
Nu stängde han av, så vi ska lägga oss. Är ju så trött så jag borde somna bums, annars är det väl bara att gå upp igen. Sov så gottis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0