Är jag så farlig?

Först och främst undrar jag bara, är jag verkligen så farlig?
Idag skulle ju grejerna bli fixade. Så kom Oscar hem på lunchen och sa att dom var typ livrädda för mig! What?! Det var typ ingen som ville komma upp för jag var ju så farlig eller nåt. Haha, han hade sagt till Oscar att jag skulle avreagera mig innan han kom så jag inte skulle skälla så på honom!
Jaha tänkte jag, allvarligt talat måste det ju finnas värre och gnälligare hyresgäster? Har man inte rätt att gnälla lite när man fått vänta tre veckor? Haha, jaja.

Så kom han, stackarn. Men jag var ju liksom mitt vanliga, snälla, trevliga jag så det gick ju jätte bra. Så när han gick sa jag det att jag är väl inte lika farlig som min faster? Han skrattade bara och sa nej och sa att Oscar hade skrämt upp dom om mig så han tyckte inte att Oscar var snäll mot mig, haha!
Men där emot är det ju nån annan idiot som strulat till det. Vi sitter ju här och väntar på att PEAB ska byta en garderobsdörr och en innedörr. Nej men det ska ju Tobbe göra! Så nästa vecka när vi får ny blandare till badkaret och ny spis (jippi, jippi, jippi!!!) skulle vi få nya dörrar också.
Och golvet syntes ju (så klart) inte nu så jag skulle undersöka när man ser det och ringa en förvaltare. Men det var ju inte hans fel.



(Jag tar och sparar detta nu, för jag kommer ändå ingen vart med det!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0