Rensa

Ann-Sophie: Kul, visste inte om min kommentar kom fram. Jäkla blogg.se!

Hanna: Det har varit strul med blogg.se hela dagen igår, men tack!





Så tröttsamt. Jag hade tänkt... kommer inte på vad det heter. "Rensa datorn" ta bort allt som en ny dator och sådär. Ta bort Vista och ominstallera XP. Har vart så mycket strul och man får mer utrymme med XP och Oscar har det igen så det blir lättare om vi vill connecta.
MEN så skickade Maries MSN ut virus igår. Förhoppningsvis hann jag inte ställa till med för mycket. Installerade det aldrig men tog ner själva filen som det ligger på. Så nu blir det snabba puckar om inte Oscar fixat det. Men det är väl lika bra att få det gjort så vet man säkert. Skit också.

Kändes bara som att jag ville se färdigt College Years. Har bara fyra avsnitt kvar nu och det tog sån tid att tanka.
Och idag är det stängning, med alls vår Pippi! Bara hon och jag så det blir grejt. Och imorgon ska vi antagligen till papi eftersom Lena fyllt år och dom hade fullt upp då och jag/vi hade fullt upp.
Sen är det fredag, ledig kanske? Och lördag, skulle vi till mummu eftersom ukki fyllt år (värst vad folk fyllt då). Och söndag. Då är vi lediga båda två, gott. Och så börjar en ny vecka. Denna har gått rätt bra ändå.

Nu ska jag ta och hoppa in i en dusch.
Sen äta lunch innan det blir dags att bege sig till jobbet. Ja just det, det blir det kanske nån gång denna veckan eller nästa. Jag felanmälde ju allt som vi hade igår. Åtta punkter blev det. Får väl se hur lång tid det tar innan dom skriver av det utan att komma hit igen, hmm.
Frågade pappa det igår, om det liksom försvann automatiskt. För vi felanmälde ju handfatet 9/8 och 8/9 blev det avskrivet utan att nån vart här. Då hade det ju gått en månad så om det blev automatiskt då. Men det vore ju konstigt och pappa visste inte.

Men vi får väl se, ingen idé att räkna med att vara klar till jul i alla fall, det har vi ju lärt oss.
Men då är det bra att ha pappa som kan puscha på, haha. Inte så att vi ska gå före och han ska komma morgonen efter vi felanmält, men i somras dröjde det ju veckor och då fick han ju säga till.
Sen säger han alltid till mig "Maila chefen, det är bra att han får veta hur det går till/vad som händer". Jaaaa, men dom tycker redan jag är en gnällkärring och då blir det ju ännu jobbigare. Men skit i det säger dom.
Jaja, vi får väl se. Ingen idé att ta ut nåt (varken positivt eller negativt) i förskott.

Duschen var det ja!

Kommentarer
Postat av: Jasas

SUCK med virus! Det är så lamt!



Du verkar verkligen trivas med den dära Pippi och det gör mig så gott att läsa - för då vet jag att du har det braaa på jobb!



Hoppas du / ni inte behöver vänta så sabla länge nu på hyresvärden!

2008-12-03 @ 10:06:36
URL: http://jasas.se
Postat av: Jasas

Det jag kommenterade igår:



JAG VILL LÄSA ALLT!!!!!!

2008-12-03 @ 10:20:07
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0