Uppesittaren

Anneli: Ja, och nu när ni är så gott som lediga från skolan, då har du väl massa tid över, hehe.





Jag är så trött! Jag har nog aldrig varit med om att vara så trött dagen innan julafton. Men ögonen går i kors och har gjort sen två timmar tillbaka. Skit också!
Bara för det spelar vi Bingolotto. Pappa som bjöd (på sätt och vis). Men det är lite tradition, en gång på året spelar jag Bingolotto, och det är på uppesittaren. Har vi alltid gjort hemma också så det fortsätter vi med här. Tycker det är lite små mysigt faktiskt.

Och det med att pappa bjöd biljetterna, var faktiskt rätt kul:
Han ringde och sa att han hade betalat Linda (min kusin) för farmors present och jag blev så chockad för jag hade inte hört nåt om det. Självklart ville jag vara med men hade ju gärna velat bli tillfrågad också!
Pappa blev rätt sur och skulle ringa upp Linda och fråga varför hon gör så, säger att jag ska vara med men har inte ens frågat mig.

Några minuter efter vi lagt på ringer han upp igen och säger "Sorry, det var mitt fel". När Linda frågat honom hade han sagt att han skulle fråga mig och sen hade han väl svarat 'ja' åt mig och glömt av det.
Så han sa att eftersom han betalt en hundring för mig där, så behövde jag inte ge honom pengar men kunde istället köpa oss varsinn lott - om vi ville.
Så det gjorde vi! Tur att det blev så, så han också påminde oss, för annars hade vi nog glömt och det hade inte var kul. Det ska ju ändå vara Bingolotto på uppesittaren.

Ne, nu har jag inte tid att sitta här mer. Det går framåt i allt, förutom matlagning/bak men det går ju rätt snabbt.
Granen är uppe och det är inte för många paket kvar att packa. Ska lägga in paketen till dom som kommer imorgon, under granen så ser det lite mysigt ut. Och packa dom som ska med till svärfamiljen.
Så det som är kvar är väl att:


[  ] städa färdigt
[  ] slå in resterande paket
[  ] göra klart skinkan
[  ] rulla och steka köttbullar
[  ] baka pepparkakor
[  ] göra en kladdkaka
[  ] bädda rent
[  ] duscha


Och det ska gärna vara klart innan julafton då.
Så det är nog bäst att jag drar mig, men kikar säkert in senare. Dagen har ju lite mindre än tre timmar kvar, så det är ju lugnt, eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0