Tjallala!!

Är på riktigt, super, duper, mega, jätte BRA HUMÖR idag! Så gotteligott!
Fick lite sovmorgon, typ en och en halv timme extra eftersom Oscar skulle iväg till stan på teater idag istället för skolan. Gick upp och åt frukost och hade det gott. Hoppade in i duschen, torkade och tjötade med Putti på MSN en stund.
Gjorde gööör god mat (kycklingfilé i bitar blandat med pasta, kokosmjölk, kryddor och majs) och åt den i lugn och ro. Sitter här nu påklädd, så i ordning jag brukar vara till jobbet och är redo att trippa iväg så snart klockan är framme.
Gött som attans att inte stressa eller ha bråttom. Kan sitta och fisa lite.
Eller dra på hög musik och bara sitta och digga och sjunga. Lalalala.... Sen när jag kommer till jobbet har jag date med Pippi. Hon ska äta (sin andra) lunch och jag tar väl en kopp kaffe och så tjötar vi som fan. Sen är det det bara att jobba medans folk börjar droppa.
Det är lucia på skolan idag (och så klart så har all personal ungar på samma skola) så folket droppar lite då och då men innan siste man gått kommer Filip och så ska vi stänga. Hade vi bara haft öppet till 20 (som nästa och näst-nästa vecka) hade det känts som förra året. Tror det mest var jag och Filip som stängde 20-stängningarna och ibland var Patrik med eller bara jag och Patrik. Och ibland var det inte alls jag, men det var inte ofta, höhö.
Och, när jag sitter på bussen hem har Oscar börjat med maten så den är typ klar när jag kommer, GUTTANS! Sen är det ledig fredag, jag känner för att städa och fixa (hoppas det håller i sig till imorgon, hähä) och sen jobba korta helgen med Pippi. GUTTANS! Haha, känns som jag knarkar eller nåt, fan vad jag ska vara trevlig mot alla griniga kunder idag! Hoppas det kommer in nån tjurig jävel som bara gnäller och har sig och jag ska bara leeeee, vara så snäll och trevlig och bara! Ahh.
Ne, nu får jag göra mig i ordning och dra mig. Har spenderat bort mina sista minutrar hemma, här på bloggen. Gott det. Men nu så, ses vi ikväll?

Kommentarer
Postat av: Jasas

Du sprudlade verkligen ut detta inlägget och jag kände din energi direkt. Hoppas du mår lika bra nu, tihi!

2008-12-11 @ 19:42:34
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0